Kopieermachines

Van printer tot multifunctionele kantoormachine.

Scannen, e-mailen, archiveren en printen met één machine: verbeter uw kantoorefficiency. De servicedienst van Bruinsma helpt u met de installatie en het onderhoud van uw kantoormachine.

 

Printers

KYOCERA’s complete portfolio van betrouwbare en milieuvriendelijke netwerklaserprinters levert prachtige (kleuren)afdrukken met foto's in hoge resolutie en scherpe zwart-wit teksten en grafieken voor werkgroepen van iedere grootte. De ECOSYS printers van KYOCERA werken volgens een ‘cartridgevrije’-technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een duurzame drum en een tonervulling die garant staat voor duizenden geprinte pagina’s. Dit betekent voor u een lage total cost of ownership.

 

Copiers en multifunctionals

Bruinsma kantoor efficiency levert een complete lijn zwart-wit copiers en (kleuren)multifunctionals voor zowel laag als hoog volume. Deze betrouwbare en geavanceerde producten kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten.

Office document solutions

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten gebruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten?

Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in machines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan KYOCERA ieder bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Immers: iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. KYOCERA houdt daar rekening mee.

Solutions

Bruinsma biedt een groot aantal oplossingen die zelfs de meest kritische bedrijfseigenaren, kopers en IT-managers zullen overtuigen. Verbeter uw processen en verlaag uw documentuitvoer- en verwerkingskosten met de solutions van KYOCERA.

kyocmfc.png Kyoprinters.png
RicohMFC.png Ricohprinters.png

 

printkosten1.jpg