ICT & Cloud Services

ICT Diensten

U kunt bij ons terecht voor al uw ICT vraagstukken. Wij leveren oplossingen op het gebied van cloud computing, back-up solutions, systeembeheer en ICT advies. Wij leveren standaardoplossingen van de bekende merken, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. 

Klantvriendelijke ICT oplossingen

Wij gaan uit van uw wensen en bekijken welke IT oplossing het beste bij uw bedrijf past. Technisch is er natuurlijk veel mogelijk, maar uw manier van werken vormt altijd het uitgangspunt bij onze dienstverlening. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ICT, zowel qua hardware als software. 

Dankzij onze ervaring in uiteenlopende opdrachten voor diverse opdrachtgevers zijn wij in staat u snel en concreet te helpen. Of het nu gaat om verbetering, vernieuwing of het oplossen van ICT problemen.

Referenties

Ons klanten bevinden zich in uiteenlopende branches. Van ZZP-ers tot MKB en grootzakelijk, van zorginstellingen en zakelijk dienstverleners tot banken en verzekeraars: wij helpen u met uw ICT. 

Neem contact op voor meer informatie

Bruinsma kantoor efficiency helpt u en uw ICT graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

Uw IT-systemen, onze zorg!

(Bruinsma ICT is actief in Groningen, Drenthe en Overijssel)