ICT Drenthe

Bij Bruinsma ICT kunt bij ons terecht voor al uw ICT vraagstukken. Wij leveren oplossingen in Drenthe op het gebied van cloud computing, back-up solutions, systeembeheer en ICT advies. Bruinsma levert standaard ICT oplossingen van de bekende merken en tevens maatwerk oplossingen. Dat maakt ons de totaalleverancier in de regio Drenthe.

Klantvriendelijke ICT oplossingen

Wij gaan uit van uw wensen en bekijken welke IT oplossing het beste bij uw bedrijf past. Technisch is er natuurlijk veel mogelijk, maar uw manier van werken vormt altijd ons uitgangspunt. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ICT, zowel qua hardware als software. Wij werken vanuit Hardenberg voor klanten door heel Noord-Oost Nederland, dus ook in Drenthe.

Ervaring in uiteenlopende opdrachten voor diverse opdrachtgevers en zijn in staat u snel en concreet te helpen. Of het nu gaat om verbetering, vernieuwing of het oplossen van ICT problemen, Bruinsma is uw ICT partner!

ICT oplossingen voor Drenthe

Ons klanten bevinden zich in uiteenlopende branches en in heel Noord-Oost Nederland, dus ook in Drenthe. Van ZZP-ers tot MKB en grootzakelijk, van zorginstellingen en zakelijk dienstverleners tot banken en verzekeraars: wij helpen u met uw ICT. 

Benieuwd wat wij voor uw ICT kunnen betekenen?

Bruinsma kantoor efficiency helpt u en uw ICT graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

 

Bruinsma werkt ook aan:

ICT Assen
ICT Emmen
ICT Meppel
ICT Coevorden