ICT Overijssel

Heeft u een ICT vraagstuk? Bruinsma ICT helpt u graag verder! Wij leveren oplossingen in Overijssel op het gebied van cloud computing, back-up solutions, systeembeheer en ICT advies. Bruinsma levert niet alleen standaard ICT oplossingen, maar tevens maatwerk. Daarmee zijn wij de totaalleverancier, ook in de regio Overijssel.

ICT oplossingen? De klant centraal!

Uw bedrijf en wensen staan voor ons centraal. Wij bekijken welke IT oplossing het beste bij uw bedrijf past. Technisch is er natuurlijk veel mogelijk, maar uw manier van werken vormt altijd ons uitgangspunt. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ICT, zowel qua hardware als software. Wij werken vanuit Hardenberg voor klanten door heel Noord-Oost Nederland, dus ook in Overijssel.

Met ervaring in uiteenlopende opdrachten voor diverse opdrachtgevers en zijn wij in staat u snel en concreet te helpen. Of het nu gaat om vernieuwing of het oplossen van ICT problemen, Bruinsma is uw ICT partner!

ICT oplossingen voor Overijssel

Van ZZP-ers tot MKB en grootzakelijk, van zorginstellingen en zakelijk dienstverleners tot banken en verzekeraars: wij helpen u met uw ICT. Ons klanten bevinden zich in uiteenlopende branches en in heel Noord-Oost Nederland, dus ook in Overijssel.

Vragen over uw ICT?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag mee over uw ICT!

Bruinsma werkt ook aan:

ICT Salland
ICT Almelo
ICT Twente
ICT Hengelo
ICT Zwolle
ICT Enschede