Microsoft software

Wij leveren en implementeren de zakelijke software pakketten van Microsoft bij MKB bedrijven, organisaties en instellingen in de regio Hardenberg, Salland, Twente, Overijssel en Drenthe. 

U kunt bij Bruinsma terecht voor onderstaande Microsoft oplossingen.

Microsoft Windows Server

Met de Windows Server oplossing van Microsoft wordt werken in de cloud gemakkelijk gemaakt. Geschikt voor zowel grootschalige cloudservices als kleinschalige oplossingen. U kunt Windows Server gemakkelijk uitbreiden met functies als visualisatie, opslag, beheer, virtuele werkplekken en toegangs- en beveiligingsopties. 

Microsoft Exchange

Deze e-mailoplossing verhoogt de productiviteit van de gebruikers en houd uw organisatie veilig. Microsoft Exchange maakt slimmer werken en overal werken mogelijk. De bescherming van uw mailgegevens is met Microsoft Exchange verzekerd. 

Microsoft SQL 

Met Microsoft SQL heeft u een stevig fundament onder uw Microsoft producten. SQL maakt snelle toegang tot gegevens mogelijk is een ultra modern platform waarmee uw bedrijf klaar is voor werken in de cloud. SQL is uitermate geschikt voor hybride IT-infrastructuren waarbij reguliere architectuur wordt gecombineerd met programma’s op locatie en in de cloud. 

Microsoft Office 365

Werken waar en wanneer u maar wilt met Microsoft Office 365. U en uw medewerkers hebben de beschikking over bekende zakelijke programma’s zoals Microsoft Word, Excel en Powerpoint ongeacht waar zij zijn of met apparaat zij toegang wensen. Uw bedrijf wordt sneller, flexibeler en efficiënter met Office 365. 

Benieuwd wat Bruinsma en Microsoft voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs! Onze ICT experts bekijken samen met u welke oplossing het beste bij uw bedrijf, wensen en behoeften passen.