Systeembeheer

De wereld van de ICT verandert razendsnel. Het is niet aan u, maar aan uw systeembeheerder om bij te blijven.. Wij ontzorgen u op het gebied van kantoor en ICT, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Bent u op zoek naar een systeembeheerder met verstand van zaken en betrouwbare service? Bruinsma Kantoor Efficiency uit Hardenberg is dé ICT-dienstverlener in de regio. Uw systeem is bij onze systeembeheerders in vertrouwde handen!

Systeembeheer op maat

Uw computersysteem is de ruggengraat van uw organisatie. Een goed werkend systeem is onontbeerlijk, maar elke organisatie is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek welke oplossing het beste past bij u. 

Wij kunnen u het volledige systeembeheer uit handen nemen, maar ook in samenwerking met uw eigen IT mensen uw systeem beheren. Daarbij werken wij veelal op afstand vanuit ons eigen kantoor te Hardenberg, maar als de nood aan de man is komen wij naar u toe. Dat is het voordeel van een lokale partner: altijd dichtbij, altijd snel ter plekke en altijd paraat!

Systeembeheer diensten

Onze systeembeheerders voorzien in het beheer en onderhoud van uw systeem. Soms ad hoc, bijvoorbeeld in het geval van storingen, maar in ieder geval structureel. Achterstallig of onprofessioneel onderhoud is een belangrijke oorzaak van storingen met soms ingrijpende gevolgen. Met een professionele systeembeheerder voorkomt u dit.

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van systeembeheer:

  • Uptime van uw ICT systeem bewaken
  • Systeem updates verzorgen
  • Dagelijkse back-ups maken
  • Werkplekken beheren
  • Naadloze integratie software en hardware
  • Technische ondersteuning geven
  • Adviseren over de inrichting van uw systeem  
  • Netwerkbeveiliging verzorgen
  • Online support geven

Bruinsma, dé systeembeheerder in de regio!

Bruinsma Kantoor Efficiency uit Hardenberg is een begrip in de regio als het gaat om kantoorefficiency. Al bijna twintig jaar leveren wij producten en diensten die u het werken makkelijk maken. Naast een uitgebreid assortiment kantoorartikelen en –machines leveren wij ICT diensten zoals systeembeheer, online werkplekken, werken in de cloud en software- en hardware oplossingen zoals kopieermachines en printers

Bruinsma investeert voortdurend in kennis. Niet voor niets werken wij met Microsoft Certified System Egineers. Continuïteit, dáár gaat het om. U wilt een doeltreffende en betrouwbare ICT omgeving, wij leveren u deze!