Kopieermachines

Scannen, e-mailen, archiveren en printen met één multifunctionele kopieermachine. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verbeter uw kantoorefficiency met een moderne kopieermachine van Bruinsma. Onze servicedienst helpt u met de installatie en het onderhoud van uw kopieermachine. Al bijna twintig jaar!

Copiers en multifunctionele kopieermachines

Bruinsma kantoor efficiency levert een complete lijn zwart-wit copiers en multifunctionele, full colour kopieermachines voor zowel laag als hoog volume. Wij zijn dealer van de kwalitatief hoogwaardige kopieermachines van o.a. de merken KyoceraDevelop en Oki

Deze betrouwbare en geavanceerde kopieermachines kunnen optioneel uitgebreid worden met print-, scan- en faxfuncties die de efficiency van uw bedrijf vergroten.

Kopieermachine + office document solutions

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw bedrijf meer papier en meer digitale documenten verbruikt worden dan voorheen. Hoe beheert u die overweldigende hoeveelheid documenten? 

Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in kopieermachines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Bruinsma ook uw bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Bruinsma houdt daar rekening mee.

Verbeter uw processen, verlaag uw kosten

Met de geavanceerde kopieermachines en document solutions van o.a. Kyocera, Develop en Oki helpt Bruinsma uw processen te verbeteren en het aantal prints, en de verwerkingskosten van prints, te verlagen. Tel daar ons ervaren serviceapparaat bij op en dan weet u waarom Bruinsma de specialist in kopieermachines is in de regio Hardenberg. 

Wij leveren kopieermachines en service vanuit Hardenberg in de regio’s Salland, Twente en de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!