OKI kopieermachine

Bruinsma Kantoor is gecertificeerd leverancier van OKI kopieermachines. OKI kopieermachines worden door ons vaak ingezet wanneer een organisatie op zoek is naar een A4 multifunctional of een kopieermachine met de beste afdrukkwaliteit. Met de OKI Executive Series kunnen wij u voorzien van een kopieermachine met een super afdrukkwaliteit en lage afdrukkosten.

OKI Shinrai servicepartner

Bent u daarnaast op zoek naar een partner die alles weet van uw OKI kopieermachine? Dan bent u bij Bruinsma Kantoor aan het juiste adres. Als gecertificeerde servicepartner van OKI kunnen wij u voorzien van all-in service, goede adviezen en de nieuwste modellen OKI multifunctionals.

Bruinsma Kantoor heeft haar eigen serviceafdeling welke uw OKI kopieermachine onderhoudt, monitort en waar nodig storingen oplost aan uw OKI.

Een OKI kopieermachine kunt u ook leasen

Bij Bruinsma Kantoor is het ook mogelijk om uw OKI kopieermachine te leasen. Door onze flexibele service-abonnementen vinden wij altijd een kopieermachine en abonnement dat bij u past. Samen maken we afspraken over het leasen van uw kopieermachine. Bent u op zoek naar een OKI kopieermachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen