Serviceabonnement voor uw kopieermachine

Een kopieermachine van Bruinsma Kantoor werkt. Waarom? Omdat wij onze kopieermachines voorzien van de beste service door onze eigen service engineers. Als het aan onze servicemonteurs ligt, werkt een kopieermachine elke dag, elk moment. Storingen zorgen er immers voor dat uw personeel onnodig moet wachten op documenten, dat klanten moeten wachten op een bon of factuur. Een serviceabonnement bij Bruinsma Kantoor voorkomt dit. Wij onderhouden en monitoren uw kopieermachines proactief, zodat het altijd ‘gewoon’ werkt.

Printen zonder reparatiekosten en risico

Uw machinepark, of dat nu bestaat uit één kopieermachine of tientallen, onderhouden en monitoren wij proactief. Bij een storing zijn onze service engineers razendsnel aanwezig. Bruinsma Kantoor is gecertificeerd dealer van o.a. Kyocera, Konica Minolta Develop, OKI en Bruinsma Multifunctionals en heeft daarom alle benodigde onderdelen op voorraad. Ook hebben wij altijd een vervangende kopieermachine beschikbaar indien een storing niet snel genoeg opgelost kan worden.

Service en monitoring

Een serviceabonnement van Bruinsma Kantoor betekent ook dat wij zorgen dat u nooit hoeft om te kijken naar uw kopieermachine. Met onze monitoringsoftware houden wij uw machine voortdurend in de gaten en krijgen wij meldingen bij eventuele ongeregeldheden. Toners sturen wij af zodra ons systeem een seintje geeft, tellerstanden houden wij voor u bij en u krijgt overzichtelijke facturen.

Wilt u ook een serviceabonnement op kopieermachine? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

Contact opnemen

Serviceabonnement mogelijkheden

Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor verschillende vormen van een serviceabonnement. Zo kunnen wij u helpen met printen voor een vast bedrag per maand, managed print services (afsturen toners, etc.) en kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden voor een pay-per-print abonnement.