Serviceabonnement voor uw kopieermachine

Een kopieermachine van Bruinsma Kantoor werkt. Waarom? Omdat wij onze kopieermachines voorzien van de beste service door onze eigen service engineers. Als het aan onze engineers ligt, werkt een kopieermachine elke dag, elk moment. Storingen zorgen er immers voor dat uw personeel onnodig moet wachten op documenten, dat klanten moeten wachten op een bon of factuur. Een serviceabonnement bij Bruinsma Kantoor voorkomt dit. Wij onderhouden en monitoren uw kopieermachines proactief, zodat het altijd ‘gewoon’ werkt.

Uw machinefleet, of dat nu bestaat uit één kopieermachine of tientallen, onderhouden en monitoren wij proactief. Bij een storing zijn onze service engineers razendsnel aanwezig. Bruinsma Kantoor is gecertificeerd dealer van o.a. Kyocera, Konica Minolta Develop, OKI en Bruinsma Multifunctionals en heeft daarom alle benodigde onderdelen op voorraad. Ook hebben wij altijd een vervangende kopieermachine beschikbaar indien een storing niet snel genoeg opgelost kan worden.

Een serviceabonnement van Bruinsma Kantoor betekent ook dat wij zorgen dat u nooit hoeft om te kijken naar uw kopieermachine. Toners sturen wij af zodra ons systeem een seintje geeft, tellerstanden houden wij voor u bij en u krijgt overzichtelijke facturen.