Onze partners in ergonomische meubelen

Bruinsma Kantoor Efficiency is officieel partner van meerdere innovatieve meubilairfabrikanten. Door deze connectie kunnen wij klanten altijd optimaal bedienen met maatwerk en snelle levertijden. Wij stoppen echter liever niet bij het plaatsen van een paar meubelen. Het liefst richten wij complete kantoren in zodat de complete inrichting van uw pand samenkomt tot een prachtig geheel. Wilt u meer informatie over onze volledige kantoorinrichting? Wij leggen u graag meer uit op deze pagina!

De expertise van onze partners

Hieronder kunt u een korte beschrijving van de voordelen van iedere individuele partner lezen. Voor meer informatie kunt u doorgaan naar de specifieke partnerpagina via de oranje knoppen.

Duurzame bureaus van Dencon

Dencon is een Deense meubelproducent met een specialisme voor bureautafels. Deze tafels worden ontworpen en geproduceerd in de Deense plaats Skive in samenwerking met externe ontwerpers en ongeveer 60 medewerkers. De stoelen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt onder correcte omstandigheden en kunnen dit bewijzen door meerdere certificeringen. Certificeringen als de ISO 14001, een CSR-rapport, een EU Ecolabel en een Forest Stewardship Council certificaat.

Kantoormeubelen van Dencon

Brede opties bij Markant

Markant is een partner met vele mogelijkheden. Het assortiment bevat onder andere: bureaustoelen, bureaus, vergaderruimtes, akoestische wanden, maar ook verlichting, monitorarmen en opbergmogelijkheden zijn voor deze partner dagelijkse kost. Komt u er dus niet uit? Markant is altijd een veilige gok!

Meer info over het brede assortiment van Markant...

Circulair geproduceerde meubels van Vepa

Vepa is een meubelproducent met een enorm groot belang voor de omgeving en dit komt sterk terug in het productieproces. Vele bedrijven claimen veel met duurzaamheid bezig te zijn, maar Vepa bewijst het met deze leuke videoserie! Duurzaam doen met Vepa geeft een uitstekende indruk van de werkwijze in het bedrijf. In de video’s wordt verteld hoe hout, staal, textiel en PET-flessen worden hergebruikt tot schitterende meubelstukken.

Duurzame producties van Vepa

Budgetprijzen voor kwaliteitsmeubilair van Huislijn

Iedereen wil wel op kwaliteitsmeubilair zitten, maar voor je het weet loopt de prijs zo hard op… Geen punt bij Huislijn! Deze producent heeft namelijk producten in allerlei verschillende prijsklassen. Hierdoor kunnen wij voor bijna alle verschillende budgetten bij deze partner terecht zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit.

Bijzondere designs voor bijzondere prijzen

Duitse degelijkheid van Interstuhl

Interstuhl is een producent met een specialisme voor bureaustoelen. De focus van het bedrijf ligt al meer dan 60 jaar op het ontwerpen en produceren van innovatieve bureaustoelen. Dit is ook te zien aan de eerste zitoplossingen van het bedrijf, welke voor haar tijdperk absoluut onderscheidend waren. In de tussentijd heeft het bedrijf al meer dan 30.000.000 mensen tevreden mogen maken met een nieuwe bureaustoel! Ervaring geen tekort dus bij deze degelijke Duitse producent.

De innovatieve bureaustoelen van Interstuhl

Ergonomische zitoplossingen van Aeris

Aeris is een producent van unieke kantoormeubelen, waarbij veel wordt gekeken naar bewegelijk werken. Ze houden zich minder bezig met het produceren van traditionele bureaustoelen, maar zijn enorm in het innoveren op het gebied van zitoplossingen. Zo ontwikkelden zij bijvoorbeeld de Swopper, welke uw rug direct in de goede houding plaatst. Verder ontwikkelden zij ook de Muvman, welke als ondersteuning kan dienen bij het staan en bij het zitten.

Zit- en sta oplossingen van Aeris

Duurzaam zitten met Giroflex

Giroflex bevindt zich sinds 1872 in de markt van stoelen, waarna in 1919 werd besloten om te focussen op kantoorstoelen. Dit bleek een uitstekende keuze, want meer dan 100 jaar later vallen de bureaustoelen van Giroflex nog steeds fantastisch in de smaak. Dit is terug te zien in de lange garantietermijn, welke soms kan oplopen tot wel 7 jaar!

Het verleden en heden van Giroflex

Beweeglijke designs van Viasit

Viasit is een Duitse meubelproducent wie haar meubelen produceert in de op één na grootste stad van Saarland, Neunkirchen. De ontwerpers van Viasit geloven dat design de mens moet dienen, waardoor vooral op effectieve functies gelet wordt, terwijl onnodige onderdelen worden overgeslagen. Door deze aanpak won in 2022 de German Design Award Gold, terwijl in het verleden ook de Good Design Award, red.dot & Interior Innovation of Mixology Award werden gewonnen.

De ergonomische oplossingen van Viasit