De juiste ICT omgeving voor uw organisatie?

Wij helpen u met Hardware, Cloud en Managed Services

Afspraak maken

Klantvriendelijke ICT oplossingen

Uw omgeving centraal.

Wij gaan uit van uw wensen en bekijken welke IT oplossing het beste bij uw bedrijf past. Technisch is er natuurlijk veel mogelijk, maar uw manier van werken vormt altijd het uitgangspunt bij onze dienstverlening. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ICT, Cloud en databeveiliging.  Dankzij onze ervaring in uiteenlopende opdrachten voor diverse organisaties, zijn wij in staat u snel en concreet te helpen. Of het nu gaat om netwerkverbetering, -vernieuwing of het oplossen van ICT vraagstukken.

Onze referenties

Ons klanten bevinden zich in uiteenlopende branches. Van ZZP-ers tot MKB en grootzakelijk, van zorginstellingen en zakelijk dienstverleners tot banken en verzekeraars: wij helpen iedereen aan een stabiele en veilige netwerkomgeving, op locatie of in de cloud. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Informatie aanvragen

Al meer dan 20 jaar ervaring in uitdagende ICT-omgevingen

Al meer dan 20 jaar leveren wij producten, diensten of oplossingen die u het werken makkelijk maken. Een efficiente, betrouwbare en veilige netwerkomgeving is daarin onmisbaar. U wilt als ondernemer zorgeloos aan de slag kunnen, zonder bang te zijn voor de beveiliging van uw gegevens en als medewerker wilt u storingvrij aan het werk. Op uw computer of via een ander apparaat, via het netwerk of in de cloud. 

De engineers van Bruinsma Kantoor Efficiency zorgen hiervoor. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, want als iets snel gaat dan is het wel de innovatie op het gebied van ICT. Niet voor niets werken wij met Microsoft Certified Engineers, VMWare Data Center Professionals en zijn we onlangs benoemd tot Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner.  Kortom, u wilt een en betrouwbare ICT omgeving, wij leveren u deze!
 

Offerte aanvragen