Het hart van uw kantooromgeving

Met Managed Services altijd in optimale vorm

Kantoorautomatisering en Beheer

Praktisch en eenvoudig advies, installatie en systeembeheer; laat ons uw volledige ICT verzorgen. Zo laat u ons doen waar we goed in zijn en kan uw personeel zich weer volledig richten de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Zo maken wij het werken weer een stuk makkelijker. Of u ons de hardware, software en licenties laat regelen of dat u er ook volledig beheer op wilt, alles is mogelijk. Onze specialisten geven u gedegen advies en zorgen dat uw kantoorautomatisering altijd op orde is!

Advies aanvragen

Managed ICT Services

Monitored ICT voor een vast bedrag per maand

Uw organisatie is afhankelijk van de ICT-omgeving en u wilt gewoon dat het werkt. Om de beschikbaarheid te borgen, biedt Bruinsma Kantoor Efficiency diensten aan die uw ICT-omgeving constant monitoren en bewaken zodat verstoringen Monitored voorkomen kunnen worden.

Met Managed Services zorgen wij ervoor dat uw werkstations, servers en netwerk in optimale vorm blijven. Door Monitored te werk te gaan wordt het aantal storingen tot het minimum beperkt waardoor u en uw medewerkers zo min mogelijk downtime ervaren. 

Met Bruinsma ICT Monitored zorgen wij ervoor dat kritische issues of storingen worden geconstateerd voordat u hier zelf hinder van heeft ondervonden. Hiervoor worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd en systemen ingericht om uw omgeving up-to-date te houden. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Ook kunt u voor een Managed variant kiezen, waarbij u een all-in prijs betaalt voor het volledige beheer van uw omgeving. 

24/7 Systeembeheer

Omdat de wereld van ICT razendsnel verandert.

Uw computersysteem is de ruggengraat van uw organisatie. Een goed werkend systeem is onontbeerlijk, maar elke organisatie is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek welke oplossing het beste past bij u. 

Wij kunnen u het volledige systeembeheer uit handen nemen, maar ook in samenwerking met uw eigen IT mensen uw systeem beheren. Daarbij werken wij veelal op afstand vanuit ons kantoor te Hardenberg, maar als de nood aan de man is staan we razendsnel bij u op de stoep. Dat is het voordeel van een regionale partner: altijd dichtbij, altijd snel ter plekke en altijd paraat!

Meer informatie