Data- en netwerkbeveiliging: uw digitale branddeuren

Hoe goed heeft u uw bedrijfsnetwerk beveiligd?

Vraag om advies

Data- en netwerkbeveiliging is noodzaak

De noodzaak van stevige digitale branddeuren wordt steeds groter voor bedrijven en organisaties. Net als bij een fysiek gebouw, waarbij het effect van een brand kan worden ingedamd met deuren die de verspreiding tegenhouden, kan een virus of cyberaanval door onze netwerkbeveiliging worden gestopt. Uw netwerk volledig beveiligen met techniek is niet realistisch. Wel is het een belangrijke basis om zogenaamde malware, cyberaanvallen, virussen en hackers buiten de deur te houden. Dit noemen wij digitale branddeuren. Hoe goed heeft u dit geregeld? Of weet u dat eigenlijk niet? Tijd om dit te onderzoeken!

Advies aanvragen

Techniek, kennis en beleid

De meeste aanvallen in uw netwerk vinden plaats onder de radar. U denkt goed beveiligd te zijn, maar ondertussen ligt uw volledige warehouse plat door een cyberaanval. Dit noemen we schijnveiligheid. En, bedreidingen komen niet alleen van buitenaf. Nietsvermoedende medewerkers zijn misschien wel de grootste bedreiging van uw netwerk. Ze halen razendsnel malware, virussen, etc. binnen door het gebruik van slecht beveiligde schaduw ict. Ook doordat steeds meer mensen werken via meerdere devices, waarop vaak geen centraal geregeld beleid actief is. 

Databeveiliging is maatwerk

Omdat dit in ieder bedrijf anders is, zien wij het beveiligen van uw bedrijf echt als maatwerk. Onze specialisten kijken samen met u naar de juiste mate van beveiliging en bepalen de valkuilen op het gebied van techniek, kennis en beleid. We zoeken de beste balans tussen beveiliging en gebruiksgemak. Welke informatie heeft uw organisatie? Wat is uw budget? En nog belangrijker, wat is de vigerende wetgeving voor uw organisatie op het gebied van data- en netwerkbeveiliging? Wij helpen u keuzes maken en zorgen voor de juiste mate van beveiliging. Wij helpen u graag met de volgende oplossingen voor data- en netwerkbeveiliging

  • Firewalls en implementatie
  • Antivirus en werkplekbeveiliging
  • (Cloud-) backup van uw server
  • Disaster recovery van uw netwerk 
  • Cultuurverandering en instructies personeel
  • Netwerkscan