Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw printkosten?

Laat onze specialisten een vrijblijvend advies opstellen

> Start aanvraag

Besparen op printkosten met een slimme kopieermachine

Weet u hoeveel u werkelijk betaalt aan printkosten? Dan bent u goed bezig! Veel bedrijven en organisaties hebben dit namelijk onvoldoende in kaart, waardoor er gemiddeld 20 tot 30% teveel wordt uitgegeven aan printkosten. Er kan veel geld worden bespaard door een efficiënt beheer van uw printerpark en gebruik te maken van slimme multifunctionele kopieermachines. Vindt u het lastig om een goed overzicht te krijgen van uw huidige printkosten? Bruinsma Kantoor Efficiency helpt u er graag bij! Vraag een vrijblijvend advies aan en start nog deze maand met het besparen op uw printkosten.

Start aanvraag

All-in service van Bruinsma

Zo bespaart u op kosten én tijd

In veel gevallen ontstaat er binnen organisaties een zogenaamde wildgroei aan printers, scanners en kopieermachines die veel tijd en geld van uw organisatie vragen. Werknemers zijn veel bezig met het verhelpen van storingsmeldingen, het bestellen van toners en papier en een printer werkt nooit zoals het zou moeten doen. Wij weten dit eenvoudig voor u op te lossen. Met onze all-in service zijn deze ergernissen verleden tijd. Wij lossen storingen binnen gemiddeld 3 uur op, wij zorgen dat u altijd voldoende toners op voorraad heeft en we stellen de multifunctionele printer zo in, dat uw personeel niet onnodig de kosten opjaagt. Kortom, u en uw collega's hebben er geen omkijken meer naar en u bent verzekerd van de laagst mogelijke printkosten.

Op zoek naar een multifunctionele printer?

De beste keuze voor uw organisatie

We hopen dat u met onze 10 gratis tips direct kunt beginnen met besparen op uw printkosten. Kunnen wij u helpen met een multifunctionele printer en onze all-in service? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Bruinsma Kantoor Efficiency! Wij zijn geselecteerd partner van Kyocera, OKI en Develop.

Vrijblijvende aanvraag