Bent u op zoek naar een multifunctionele printer?

Wij helpen u graag met de juiste keuze!

Offerte aanvragen

Multifunctionele printers

Met een multifunctionele printer kunt u niet alleen printen, maar ook bijvoorbeeld scannen, kopiëren, e-mailen en faxen. Een multifunctional helpt kosten te besparen. Heeft u momenteel een mix van losse apparaten zoals scanners, faxen en kopieerapparaten? Met een multifunctionele printer zijn al deze apparaten verwerkt in één. U hoeft ineens maar één apparaat aan te schaffen en te (laten) onderhouden. Dat bespaart nog eens tijd en ruimte! Bent u benieuwd waartoe onze multifunctionele printers in staat zijn? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Wij leveren Kyocera, OKI en Develop kopieermachines

Bruinsma Kantoor Efficiency is al jaren lang officieel partner van kopieermachines van de fabrikanten Kyocera, Develop en Oki. Door te kiezen voor deze fabrikanten kan Bruinsma u een laag storingspercentage, kwalitatieve prints en veel gebruiksgemak garanderen. Wist u dat onze serviceafdeling nu al 3 jaar op rij in de top 4 staat bij de landelijke Kyocera Awards?

Heeft mijn bedrijf wel een multifunctionele printer nodig?

Start met kijken naar de kosten per pagina

Om te bepalen welk soort printer voor uw organisatie geschikt is, kunt u het beste eerst kijken naar het aantal kopieën, scans en prints dat uw organisatie maakt. Eventueel kunnen wij u helpen om dit eenvoudig te bepalen. Nadat het volume bepaald is, kunnen wij snel inschatten wat voor uw organisatie de efficiëntste en goedkoopste oplossing is en welke multifunctionele printer hier het beste bij past. Wilt u weten wat nog meer belangrijk is bij te bepalen of een multifunctionele printer voor uw organisatie de beste keuze is? Lees dan onze blog hieronder!

Wij helpen u met uw keuze

De multifunctionele printer kiezen die het beste bij uw organisatie past, dat is helemaal niet eenvoudig. Niet alleen is het aanbod heel groot, maar de verschillen ook. En op korte termijn kiest u al gauw voor de laagste aanschafprijs, maar is dit op lange termijn wel verstandig? Onze specialisten weten precies waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. We helpen u graag met het maken van een vergelijking, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw bedrijf.

Wij helpen u graag

Blog

11 augustus 2017

Kopieermachine kopen of huren?

Moet ik onze multifunctionele printer kopen of huren? Indien u nog niet van mogelijkheden voor huur op de hoogte was, zal dit vanaf nu misschien wel de eerste vraag zijn die u zichzelf gaat stellen bij de keuze voor een nieuwe kopieermachine voor uw organisatie. Hieronder geven wij u een aantal voor- en nadelen van beide opties om u te helpen bij uw keuze.

Lees verder

Blog

14 augustus 2017

Is een multifunctionele printer geschikt voor u?