Develop kopieermachines

Een flinke boost voor uw kantoorefficiency

Waarom is een systeem voor op kantoor met alle mogelijke documentfuncties altijd zo moeilijk te gebruiken? Waarom kunnen multifunctionele printers niet specifiek worden afgestemd op de behoeften van uw organisatie? Geen onredelijke vragen, vindt Develop. En daarom zijn haar multifunctionele printers helemaal ontworpen voor gebruiksgemak op maat. Hoe zou uw ideale machine eruit zien? Vraag vrijblijvend een advies aan!

Offerte aanvragen

Gebruiksvriendelijkheid op maat

De productie van documenten wordt veel leuker met zo'n gebruiksvriendelijk en aanpasbaar systeem.

Multifunctionals zijn vaak allesbehalve gebruiksvriendelijk. De multifunctionele printers van Develop zijn echter echter de eenvoud zelve. Het intuïtieve, gemakkelijk te begrijpen bedieningsconcept zorgt ervoor dat dit systeem net zo eenvoudig te gebruiken is als uw smartphone of tablet. En aangezien het bedieningspaneel voor iedere Develop kopieermachine hetzelfde is, maakt het voor u en uw collega's niet uit op welke machine u uw documenten verwerkt. Ideaal wanneer u meerdere machines in uw bedrijf heeft staan.

Develop en Bruinsma als totaalleverancier

Multifunctionals zijn echte alleskunners. Wij adviseren u graag welke kopieermachine het beste past bij de behoeften van uw bedrijf. Develop levert compacte copiers voor kleine bedrijven of afdelingen tot uitgebreide multifunctionele machines voor grote(re) bedrijven. 

Bruinsma levert Develop kopieermachines en printers, Develop documentoplossingen, onderhoud, toebehoren zoals toners en printpapier, snelle service en revisie en occasions. Dat maakt Bruinsma tot totaalleverancier, ook voor uw kantoor. 

Wat uw behoeften ook zijn - printen, scannen, kopiëren, faxen, e-mailen of tools om het dagelijks werk te vereenvoudigen - de Ineo+ Serie kan u helpen uw workflow te optimaliseren op een wel heel voordelige manier.

Develop Ineo+ Series
Develop Ineo+ Series

Op maat gemaakt voor uw kantoor

  • Intelligente documentoplossingen
  • Zeer eenvoudig in gebruik
  • Haarscherpe afdrukken
Meer informatie

Officieel Develop Dealer

Als dealer van Develop copiers hebben we directe toegang tot hun technische afdeling. Zodoende kunnen wij u optimale service verlenen aan uw Develop-machine. Tevens krijgen wij regelmatig updates over hun producten en volgen wij opleidingen en trainingen, zodat wij u goed kunnen helpen het maximale uit uw apparaat te halen. 

Over Develop Nederland

Develop, een merk van Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, staat voor professionele, state-of-the-art documentoplossingen voor kantoren. Ze brengen systemen, software en diensten op de markt voor uw specifieke documentbehoeften. Met een breed aanbod producten en diensten zijn zij in Europa een van de toonaangevende merken voor start-ups en voor het midden- en kleinbedrijf.

Offerte aanvragen