Develop Ineo Series

Op maat gemaakt voor uw kantoor

Naast een ongekend eenvoudige manier van bedienen, biedt een Develop Ineo kopieermachine een veelheid aan functies en optionele toebehoren, die uw document workflow in het dagelijkse kantoorleven een stuk effectiever maakt.  Deze machine zal na het eerste gebruik direct de favoriet zijn van iedere medewerker in uw kantoor. Het is immers net zo simpel te bedienen als een smartphone of tablet en volledig naar wens aan te passen. 

Offerte aanvragen

Gedeelde functionaliteit

Welke ineo-multifunctional u ook kiest uit het ruimste aanbod kleuren- en zwart-witsystemen van Develop, dankzij de gemeenschappelijke functionaliteit voelen uw gebruikers zich altijd meteen thuis. Zeker voor organisaties met verschillende systemen is dit erg handig. Welke ineo gebruikers ook kiezen voor hun specifieke opdracht, ze kunnen direct aan de slag. Dat bespaart veel tijd en werk op kantoor

Wat kost mijn Develop?

Veilig printen, kopiëren en scannen

Databeveiliging met grote letters

Virussen, trojaanse paarden, cyber attacks: vandaag de dag kan geen enkel bedrijf het zich veroorloven de groeiende eisen die gesteld worden aan de databeveiliging te negeren. Daarom zijn de multifunctionele printers uit de ineo serie gecertificeerd volgens de strengste beveiligingsnormen voor multifunctionals, zoals ISO 15408 EAL3 en IEEE 2600.1. Verder zijn talrijke databeveiligingsfuncties standaard ingebouwd, zoals bijvoorbeeld de IPsec-codering voor een veilige communicatie binnen uw bedrijf. Dankzij de standaard aanwezige HDD-codering en de effectieve authenticatietechnologie is het uitgesloten dat vertrouwelijke documenten of gegevens in verkeerde handen terecht komen. Op deze manier beschermt Develop samen met onze specialisten de gegevens van uw kantoor en haar stakeholders: nu en in de toekomst.

Authenticatiemogelijkheden

De toegang tot het systeem kan worden beveiligd met verschillende vormen van authenticatie: wachtwoorden, een vingeraderscanner, contactloze smartcards of geïntegreerde NFC-authenticatie. Door de NFC-ondersteuning van deze systemen is het zelfs mogelijk om een mobiel device te gebruiken in plaats van een kaart.

Bruinsma: officieel Develop partner

Als dealer van Develop kopieermachines hebben we directe toegang tot hun technische afdeling. Zodoende kunnen wij u optimale service verlenen aan uw Develop-machine. Tevens krijgen wij regelmatig updates over hun producten en volgen wij opleidingen en trainingen, zodat wij u goed kunnen helpen het maximale uit uw apparaat te halen.

Wilt u graag meer informatie over de Develop Ineo kopieermachine?

Vraag onze specialisten om vrijblijvend advies

> Start aanvraag