Kyocera kopieermachines

De flexibele kleurexperts

Van compacte copier tot uitgebreide multifunctionele printer: Kyocera heeft het! Voor ieder type bedrijf, van iedere grootte, heeft Kyocera een passende kopieermachine in het assortiment. De machines van Kyocera kenmerken zich door sublieme printkwaliteit, snelle verwerking, optimale integratie in uw bedrijfsomgeving en de voordelige afdrukkosten. 

Offerte aanvragen

Krachtig, betrouwbaar en economisch

Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit en houdt u eenvoudig uw afdrukkosten onder controle.

KYOCERA machines en hun accessoires zijn ontworpen om uiterst betrouwbaar en zeer economisch te zijn. En omdat veel verschillende opties uitwisselbaar en modulair zijn kan de machine altijd aangepast worden aan uw behoeften. Of u nu wilt afdrukken, kopiëren, scannen of faxen - de talrijke afwerkingopties voor onze multifunctionals voorzien u altijd van een professioneel resultaat.

Kyocera en Bruinsma als totaalleverancier

Multifunctionals zijn echte alleskunners. Wij adviseren u graag welke kopieermachine het beste past bij de behoeften van uw bedrijf. Kyocera levert compacte copiers voor kleine bedrijven of afdelingen tot uitgebreide multifunctionele machines voor grote(re) bedrijven. 

Bruinsma levert Kyocera kopieermachines en printers, Kyocare documentoplossingen, onderhoud, toebehoren zoals toners en printpapier, snelle service en revisie en occasions. Dat maakt Bruinsma tot totaalleverancier, ook voor uw kantoor.  

De TASKalfa en FS -series kenmerken zich door betaalbare kwaliteit en de ECOSYS serie staat voor energiezuinige, stille en milieuvriendelijke kopieermachines. 

Kyocera TaskAlfa Series
Kyocera TaskAlfa Series
  • 7 seconden tot eerste kopie
  • Uitzonderlijke beeldkwaliteit
  • Goede milieuvoetafdruk
Meer informatie
Kyocera ECOSYS Series
Kyocera ECOSYS Series
  • Zeer kostenefficiënt
  • Milieuvriendelijk en zuinig
  • Gebruiksvriendleijke machine
Meer informatie

Bruinsma: officieel Kyocera partner

Als partner van Kyocera zijn wij meer dan dealer van kopieermachines alleen. Wij leveren niet alleen Kyocera machines, maar verzorgen ook het beheer en onderhoud van uw machine. We integreren uw Kyocera machine door middel van Kyocera document solutions met uw bedrijfsnetwerk. 
Als partner van Kyocera hebben we directe toegang tot hun technische afdeling. Zodoende kunnen wij u optimale service verlenen aan uw Kyocera-machine. 

Top 5 landelijke Kyocera Service Engineers

Het serviceteam van Bruinsma Kantoor Efficiency is al jarenlang één van de beste Kyocera partners in Nederland. In 2015 is één van onze specialisten zelfs uitgeroepen tot de beste Kyocera engineer van Nederland en hebben we deelgenomen aan de Europese finales. Kyocera toont en beloont met deze award de expertise en vakkundigheid van haar partners en hun gecertificeerde service engineers op het gebied van hardware en document solutions.