Kyocera TaskAlfa Series

De perfecte keuze voor uw team

Als deze TASKalfa-machines zouden solliciteren naar een functie binnen uw onderneming, zouden ze zichzelf omschrijven als een betrouwbare teamspeler die altijd een optimaal resultaat levert: afdrukken in kleur van de hoogst mogelijke kwaliteit. Vervolgens zouden ze u vertellen dat ze zeer flexibel en betrouwbaar zijn en uw budget nooit uit het oog verliezen. Ze zijn kortom zonder meer de beste keuze voor uw team.

Offerte aanvragen

De kleurrijke teamspeler

De TASKalfa-kleurenmultifunctionals zijn speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote afdelingen. Ze bieden u snelheid, flexibiliteit en indrukwekkende kleurresultaten. Daarbij ondersteunen ze uiteenlopende papierformaten en een invoercapaciteit van tot wel 7.150 vel. Ze beschikken over verschillende papiercassettes, zodat u ook snel en zonder onderbrekingen grotere volumes afdrukt.

Wat kost mijn Kyocera?

Uw ecologische voetafdruk

Bruinsma Kantoor Efficiency en Kyocera hechten net als u veel waarde aan uw ecologische voetafdruk. We ontwikkelden daarom energie-efficiënte technologie om deze zo klein mogelijk te houden. Een aanzienlijk kortere opwarmtijd zorgt voor een lager energie- verbruik en dankzij onze nieuwe dunnere tonerlaag valt ook het tonerverbruik een stuk lager uit. Onze specialisten stellen uw TaskAlfa kopieermachine zo in dat hij optimaal presteert zonder afbreuk te doen aan de milieu besparing.

Wilt u graag meer informatie over de TaskAlfa Series?

Download hier onze brochure