OKI kopieermachines

Eenvoudig superscherp printen

De kopieermachines van Oki zijn gericht op gebruiksgemak, snelheid en productiviteit. Wij leveren zowel slimme multifunctionele printers als eenvoudigere copiers. Maar, welke OKI kopieermachine of printer u ook kiest, u kiest altijd voor een machine die eenvoudig te bedienen is en die superscherpe afdrukken maakt.

Offerte aanvragen

Snel en efficiënt in kleur printen

Stem de uitvoer af op uw zakelijke behoeften

Het productassortiment van OKI bevat een reeks met slimme multifunctionele printers en kopieerapparaten die geschikt zijn voor bedrijven van elke grootte, van uw bureauprinter tot het kopieerapparaat van de afdeling of het gehele bedrijf. Met de combinatie van OKI's hardware en software is het mogelijk om uw documentenstroom zo optimaal mogelijk in te richten. Daarnaast maakt OKI het mogelijk om uw zakelijke printer zoveel mogelijk aan uw behoeften aan te passen en uit te breiden tot een echte multifunctionele printer.

Wij hebben een OKI Exlusive Partnership

Het beste van twee specialisten

Multifunctionals zijn echte alleskunners. Wij adviseren u graag welke kopieermachine het beste past bij de behoeften van uw bedrijf, of dat nou een eenvoudige bureauprinter is of een alleskunner voor het gehele bedrijf. Bruinsma levert OKI kopieermachines en printers, OKI documentoplossingen, onderhoud, toebehoren zoals toners en printpapier, snelle service en revisie en occasions. De MC en ES-series kenmerken zich door snelheid en efficiëntie. Naast machines leveren wij u ook de toebehoren voor uw OKI, zoals toners en printpapier. Dat maakt Bruinsma tot totaalleverancier, ook voor uw kantoor. 

OKI ES-Series
OKI ES-Series

Ultrasnelle multifunctionals

  • Hoge afdruk- en kopieersnelheden
  • Geavanceerde beveiligingsfuncties
  • Professionele resultaten
Meer informatie

Bruinsma: officieel OKI dealer

Als partner van OKI zijn wij meer dan dealer van kopieermachines alleen. Wij leveren niet alleen OKI machines, maar verzorgen ook het beheer en onderhoud van uw machine. We integreren uw OKI machine door middel van de slimme documentoplossingen met uw bedrijfsnetwerk. 
Als partner van OKI kunnen wij altijd gebruik maken van hun technische afdeling en supplies. Zodoende kunnen wij u optimale service verlenen aan uw multifunctionele printer van OKI.