OKI Executive Series

Slimme printers die kracht geven aan uw bedrijf

OKI's assortiment aan multifunctionele printers biedt slimme functies voor bedrijven van elke grootte, van uw desktopprinter tot een machine voor de gehele afdeling. Met de combinatie van OKI's hardware en software en het gebruik van OKI's op webplatform, garanderen wij dat de vastlegging, verdeling, uitvoer en het beheer van uw documenten efficiënt wordt uitgevoerd en geïmplementeerd, waardoor de productiviteit van uw medewerkers toeneemt.

Offerte aanvragen

De Executive Series van OKI zijn perfect voor drukke werkgroepen en afdelingen. Ze bieden hoge afdruksnelheden, geavanceerde beveiligingsopties en meer functies om de productiviteit van uw afdeling(en) te verhogen. Printen en kopiëren kan in zowel A4 als A3 en de de papierlades zijn uit te breiden tot maximaal 3200 vel. Ze beschikken over verschillende papierlades, zodat u zonder onderbrekingen grote volumes kunt blijven afdrukken.

Pionier in multifunctioneel printen

OKI is een echte pionier op het gebied van multifuntionele printers. Door onder andere de digitale LED-afdruktechnologie en een veelzijdige papierverwerking kunt u eenvoudig hoogwaardige, professionele documenten in-house produceren, waardoor u tijd en geld bespaart.