Kopieermachine Service & Support

All-in service aanvragen

Snelle service en support

Onze specialisten zorgen goed voor uw multifunctionele teamlid

Een multifunctionele printer is één van uw teamleden die 24/7 betrouwbaar werk moet kunnen leveren. Uw drukke afdeling gebruikt het apparaat immers de hele dag door. Ieder uur dat uw multifunctional stil staat, zorgt voor een vertraging in uw bedrijfsproces. Natuurlijk kan een storing altijd voorkomen! Maar, het verhelpen van zo’n storing moet vooral snel en goed gebeuren, toch?

Onze specialisten hebben zich deze service eigen gemaakt en het lukt ze om tijdens kantooruren gemiddeld binnen 3 uur te reageren op uw storing. Daarnaast moet uw multifunctionele printer ook goed onderhouden worden, zodat deze optimaal blijft presteren. Zo kunnen u en uw collega's vrolijk verder werken, zonder u druk te maken om de werking van uw kopieermachine. 

Ik zoek een servicepartner

All-in printen, kopiëren en scannen

En, u krijgt onze service er gratis bij!

Veel van uw afdrukkosten blijven vaak verborgen kosten; er worden her en der toners besteld, het personeel is onnodig lang bezig met het oplossen van een storing en wanneer er écht iets defect is moet u flinke kosten betalen om het te laten repareren. Zonde!

U kunt bij Bruinsma al all-in printen vanaf €0,009 per afdruk per maand. Hiervoor monitoren wij de werking van uw multifunctionele printer, levert ons systeem automatisch nieuwe toners wanneer deze bijna leeg zijn en beloven wij dat onze specialisten binnen maximaal 8 uur (gemiddeld 3 uur) gratis uw storing verholpen hebben. Wij hebben hiervoor altijd alle onderdelen op voorraad. Bent u benieuwd voor welk bedrag per maand u all-in kunt printen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Top 5 landelijke Kyocera Service Engineers

Het serviceteam van Bruinsma Kantoor Efficiency is al jarenlang één van de beste Kyocera partners in Nederland. In 2015 is één van onze specialisten zelfs uitgeroepen tot de beste Kyocera engineer van Nederland en hebben we deelgenomen aan de Europese finales. Kyocera toont en beloont met deze award de expertise en vakkundigheid van haar partners en hun gecertificeerde service engineers op het gebied van hardware en document solutions.

Om deze status te behalen doen onze specialisten er alles aan om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen en laten zij zich op regelmatige basis bijscholen. Alles om te zorgen dat uw bedrijf profiteert van de beste service!

Naast Kyocera zijn onze vakmensen ook uitgebreid getraind in het verlenen van service aan machines van OKI en Develop en andere merken. 

De beste service in onze regio

Bruinsma Kantoor Efficiency heeft een volledige inhouse servicedienst gevestigd in Hardenberg. Wij leveren voornamelijk print- en documentoplossingen en service aan kopieermachines aan bedrijven in de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. Heeft u meerdere vestigingen verspreid over Nederland? Geen probleem! Samen met onze servicepartners zorgen wij dat u optimaal profiteert van de voordelen van Bruinsma Kantoor Efficiency.