De perfecte werkplek voor iedere werknemer

In uw netwerk of in de cloud, wij zorgen voor de optimale werkomgeving

Offerte aanvragen

De wensen van uw eindgebruiker centraal

Het tijdperk waarin werknemers de ICT middelen die een werkgever aanbood zomaar accepteerden, is voorbij. Tegenwoordig zijn medewerkers steeds meer gewend aan efficiënte technologieën die hun helpen het werken makkelijker te maken. 

Een manier van werken waar privé- en werkactiviteiten gedurende de dag, de avond en het weekend samengaan en waarbij zij gebruik maken van simpele oplossingen, die geïnspireerd zijn op hun eigen ervaringen. Dit zijn vaak apps of websites van derde partijen welke buiten uw bedrijfsnetwerk om, gebruikt worden. Zo hoeven ze immers niet om ondersteuning van uw systeembeheerder te vragen. Er onstaat zo wel een wir-war van slecht beveiligde schaduw-ict, die wellicht helemaal niet voldoet aan uw ict-beleid en voor problemen kan zorgen op het gebied van databeveiliging. Hoe combineert u deze wensen met die van uw bestaande bedrijfsnetwerk en de behoefte voor gewoon een goed werkende computer in het kantoor? 

Advies aanvragen

Onze werkplekdiensten: de oplossing voor een optimale werkomgeving

De oplossing is gelukkig simpel. Samen met onze specialisten kijkt u naar alle wensen en behoeften van uw eindgebruikers en creëren we een werkomgeving die aantrekkelijk is voor huidige én toekomstige generaties. Met onze Werkplek- en Clouddiensten in combinatie met onze expertise op het gebied van cloudservers, hosted exchange en systeembeheer, voorzien we alle gebruikers van een passende werkplek. Daarbij maakt het niet uit of het een medewerker die op een vaste werkplek op kantoor zit of altijd onderweg en op verschillende locaties is.

Configuratie en beheer van uw digitale werkomgeving

Of uw bedrijf nou volledig draait via servers op locatie, de cloud of een hybride model, onze specialisten zorgen dat op de achtergrond alles goed wordt ingericht. Wij beheren de basisomgeving, zoals servers en opslag, richten de werkplek in, zorgen voor het volledige beheer van deze omgeving en helpen eindgebruikers om het maximale uit hun werkplek te halen.

Onze cloudoplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat werken in de Cloud u veel voordelen brengt en het zorgt voor een flinke kostenbesparing. Zeker wanneer u dezelfde wensen heeft op het gebied van ICT als grootzakelijke bedrijven, maar wanneer u simpelweg niet het budget heeft om grote investeringen te doen in een volledige infrastructuur. Op het kantoor of onderweg, uw bedrijf kan overal werken en e-mailen. Dat maakt onze clouddiensten een aantrekkelijke oplossing voor het MKB. Bruinsma Kantoor Efficiency levert de volgende clouddiensten: Online Werkplek, Cloud Server, Online Applicaties, Cloud Backup en Hosted Exchange. 

Enkele voordelen van onze clouddiensten: 

  • Geen onderhoudskosten voor uw ICT
  • Veilige opslag bij Nederlandse datacentra
  • Altijd, overal en op ieder device beschikbaar
  • Wij nemen u het beheer volledig uit handen
  • Onze clouddiensten groeien makkelijk mee met uw organisatie
  • Altijd de nieuwste software
  • Volledig inzicht in uw jaarlijkse kosten door een vast maandbedrag

Onze diensten iets voor uw bedrijf?

Samen bekijken we graag of onze Werkplek- en Cloudoplossingen ook passen bij uw bedrijf en zo ja, welke oplossing de beste is voor u en de eindgebruikers. Naast onze diensten op werkplekniveau leveren wij hardware, software, systeembeheer, databeveiliging, netwerken op maat en zijn we graag beschikbaar als sparringpartner op het gebied van uw ICT-omgeving. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden met u!

Afspraak maken