Online Werkplek van Bruinsma

Online werken zoals u dat wilt

Altijd en overal online werken? Alle PC’s in de cloud? Altijd toegankelijk en altijd up to date? Dat kan met de online werkplekken van Bruinsma! Nooit meer lokaal software installeren en geen gedoe meer met lokale werkstations. Uw medewerkers kunnen overal veilig en snel bij hun persoonlijke werkomgeving. Op kantoor, maar ook thuis en onderweg.

Offerte aanvragen

Dit mag u minimaal van Online Werkplek van Bruinsma verwachten

Welke online werkplek u ook kiest, bij Bruinsma mag u standaard verwachten dat uw online werkplek aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoet op het gebied van flexibiliteit en veiligheid. 

Maximaal flexibel

Maximaal flexibel

Altijd, overal en op ieder device gebruik maken van onze diensten

Datacentra in Nederland

Datacentra in Nederland

Wij hosten uw gegevens enkel bij gerenommeerde Nederlandse partijen

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat voorop

Virusscanners, firewalls en strenge monitoring. Uw gegevens zijn veilig.

Supersnel werken

Supersnel werken

U bent aan het werk in ons datacentrum. En die is ingericht voor snel werken!

Kies uw Online Werkplek

Online Werkplek van Bruinsma Kantoor Efficiency is opgedeeld in een aantal standaard, welke u naar wens nog kunt uitbreiden met interessante functionaliteiten tegen een vast laag bedrag per maand.

Werkplek Online van Bruinsma is voorzien van bekende zakelijke pakketten zoals Microsoft Office, automatische back-up en natuurlijk van een goede beveiliging van uw data. Ook bedrijfsspecifieke softwarepakketten kunnen worden gebruikt via de online werkplek.

Wat is Online Werkplek?

Een online werkplek is eigenlijk een computer op afstand. Door middel van een extern bureaublad maakt u verbinding met onze online werkplek. Binnen deze online werkplek beschikt u ongeacht op welk device over uw eigen werkomgeving met programma’s, gedeelde schijven en e-mail. 

De Online Werkplek wordt gehost bij gerenommeerde partijen in Nederland. Het belangrijkste verschil voor de keuze van één van de pakketten zit hem in de mogelijkheden tot maatwerk. Graag informeren wij u over de mogelijkheden!

Online werken, online service

Het werkplekbeheer verloopt via onze geavanceerde Remote Support Tool. Wij nemen vanaf afstand de PC over en kunnen op deze manier service verlenen. Makkelijk, snel en efficiënt! Benieuwd wat online werkplekken voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, wij vertellen u graag meer over deze, en onze andere ICT diensten!

Offerte aanvragen