Werken met Office 365

Overal toegang tot uw bestanden, online én offline

Het is het Office-pakket dat je kent, plus hulpmiddelen waarmee je beter kunt samenwerken. Zo kun je overal en altijd meer voor elkaar krijgen. Dankzij de nieuwe functies in Office 365, gecombineerd met de zojuist uitgekomen Office 2016-apps, beschikt je bedrijf met Office 365 over de meest uitgebreide en veiligste oplossing voor cloudproductiviteit en communicatie ooit.

De voordelen van werken met Office 365

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, je kunt altijd beschikken over de nieuwste versie van je vertrouwde productiviteitsprogramma's. Met Office-toepassingen kun je bestanden maken, bewerken en delen vanaf je pc of Mac, of je iOS-, Android™ of Windows-apparaat, met wie dan ook.

Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner

Bruinsma Kantoor Efficiency is Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions Partner! En hier zijn we trots op! Maar wat betekent dit nou precies? In het kort betekent dit dat wij officieel gecertificeerd zijn om onze klanten, volgens de kwaliteitseisen van Microsoft, te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar Office 365. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd om een plan van aanpak op te stellen, uw medewerkers te begeleiden én om de implementatie van de overstap te verzorgen.

Meest gekozen Office 365 pakketten

De online pakketten van Office 365 variëren van een pakket met enkel de essentials als volledige clouddiensten voor meer functionaliteiten.

Configuratie van uw Office 365

Graag helpen wij u met het juist configureren van uw Office 365 accounts. Naast het activeren van het abonnement en het aanmaken van uw account, maken wij tevens de gewenste inloggegevens en wachtwoorden aan. Vervolgens kunnen uw gebruikers direct in een aangepaste omgeving inloggen met de gegevens van hun e-mail. Stap voor stap activeren wij uw abonnement, verificeren wij het bedrijfsdomein, maken we gebruikers aan, wijzen we de juiste licenties toe, kiezen we de juiste inloggegevens en stellen we iedere omgeving individueel in. 

 

Office 365 ook iets voor uw bedrijf?

Samen bekijken we graag of onze cloud oplossingen ook passen bij uw bedrijf en zo ja, welke oplossing de beste is. Neem voor meer informatie contact met ons op, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden met u!

Online werken, online service

Het werkplekbeheer verloopt via onze geavanceerde Remote Support Tool. Wij nemen vanaf afstand de PC over en kunnen op deze manier service verlenen. Makkelijk, snel en efficiënt! Benieuwd wat online werkplekken voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, wij vertellen u graag meer over deze, en onze andere ICT diensten!

Offerte aanvragen

De zin én onzin van werken met Office 365

Download ons Gratis whitepaper en ontdek meer voordelen!