Automatisering van uw kantooromgeving

Hardware, software en beheer

Kantoorautomatisering en Beheer

Praktisch en eenvoudig advies, installatie en systeembeheer; laat ons uw volledige ICT verzorgen. Zo laat u ons doen waar we goed in zijn en kan uw personeel zich weer volledig richten de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Zo maken wij het werken weer een stuk makkelijker. Of u ons de hardware, software en licenties laat regelen of dat u er ook volledig beheer op wilt, alles is mogelijk. Onze specialisten geven u gedegen advies en zorgen dat uw kantoorautomatisering altijd op orde is!

Advies aanvragen
Item media

Hardware

Wij zijn een veelzijdig leverancier van zakelijke hardware en kunnen u goed adviseren welke middelen geschikt zijn voor uw ict-omgeving. Doordat Bruinsma Kantoor Efficiency selected partner is van onder andere Fujitsu en HP, hebben wij alle kennis en ondersteuning in huis om uw ict-omgeving te voorzien van de beste hardware. 

Item media

Software

Volledige Microsoft paketten, complementerende software, virusscanners en overige bedrijfssoftware worden door onze specialisten geïnstalleerd op de gewenste hardware of geimplementeerd in uw netwerk. Ook voor maandelijkse licenties van o.a. Office 365, BitDefender en Microsoft 365 kunt u bij ons terecht. 

24/7 Systeembeheer

Omdat de wereld van ICT razendsnel verandert.

Uw computersysteem is de ruggengraat van uw organisatie. Een goed werkend systeem is onontbeerlijk, maar elke organisatie is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek welke oplossing het beste past bij u. 

Wij kunnen u het volledige systeembeheer uit handen nemen, maar ook in samenwerking met uw eigen IT mensen uw systeem beheren. Daarbij werken wij veelal op afstand vanuit ons kantoor te Hardenberg, maar als de nood aan de man is staan we razendsnel bij u op de stoep. Dat is het voordeel van een regionale partner: altijd dichtbij, altijd snel ter plekke en altijd paraat!

Meer informatie