Zoekt u een document- en printoplossing?

Bruinsma adviseert u graag over de geschikte oplossingen voor uw organisatie. Start hieronder uw vrijblijvende aanvraag of blader voor meer informatie!

Start aanvraag

Printen, kopiëren en scannen met Bruinsma

De specialist met verstand van zaken

Scannen, e-mailen, archiveren en printen met één multifunctionele kopieermachine. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verbeter uw kantoorefficiency en bespaar op printkosten met een innovatieve printoplossing van Bruinsma. Onze servicedienst helpt u met de installatie en het onderhoud van uw kopieermachine. Al meer dan twintig jaar!

Kopieermachine kopen of huren?

Wij vertellen u graag de verschillen

Moet ik een kopieermachine huren of kopen? Een vraag die door veel organisaties aan onze specialisten gesteld wordt bij de aanschaf van een nieuwe kopieermachine. Wanneer u een kopieermachine nodig heeft voor een korte termijn of wanneer u geen startinvestering wilt doen, ligt huren vaak voor de hand. Maar, wat is een betere keuze op de langere termijn: uw kopieermachine huren of kopen? Bruinsma informeert u graag over de verschillen.

Ontdek het verschil

Kyocera, OKI en Develop

Kopieermachines met kracht

Bruinsma Kantoor Efficiency is al jaren lang officieel partner van kopieermachines van de fabrikanten Kyocera, Develop en Oki. Door te kiezen voor deze fabrikanten kan Bruinsma u een laag storingspercentage, kwalitatieve prints en veel gebruiksgemak garanderen. Wist u dat onze serviceafdeling nu al 3 jaar op rij in de top 4 staat bij de landelijke Kyocera Awards?

Efficient digitaliseren met onze documentoplossingen

Alles bij de juiste persoon en op de juiste locatie

Zoals in ieder bedrijf, zal ook in uw steeds meer papierwerk gedigitaliseerd worden en meer digitale documenten verbruikt worden dan voorheen. Hoe beheert en archiveert u die overweldigende hoeveelheid documenten?  Om deze uitdaging aan te kunnen, heeft u een partner nodig met ervaring in het verwerken van documenten. Als specialist in kopieermachines en tools voor de productie van documenten via netwerken, kan Bruinsma ook uw bedrijf helpen de documentenstroom, intern en extern, te optimaliseren. Iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en behoeften. Bruinsma houdt daar rekening mee.

De voordelen van onze documentoplossingen

  • Bespaart tijd en ruimte door digitaal archiveren
  • Efficiëntere processen en meer inzicht
  • Lagere foutmarge door automatische factuurherkenning

Daarom Bruinsma Kantoor

  • Al meer dan 20 jaar ervaring in printoplossingen
  • Service van gecertificeerde experts
  • Binnen 1,5 uur op locatie
  • Al meer dan 4000 kopieermachines geleverd

Verbeter uw processen, verlaag uw kosten

Met de geavanceerde kopieermachines en document solutions van o.a. Kyocera, Develop en Oki helpt Bruinsma uw processen te verbeteren en het aantal prints, en de verwerkingskosten van prints, te verlagen. Tel daar ons ervaren serviceapparaat bij op en dan weet u waarom Bruinsma de specialist in kopieermachines is in Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

Bespaar met Bruinsma