Zit-Sta bureaus

Wij geloven dat werken aan een zit-sta bureau steeds meer zal worden toegepast in verschillende werk- en kantooromgevingen. We gaan immers niet meer alleen zittend, maar ook staand en bewegend werken! Zoekt u een betaalbaar of juist een design zit-sta bureau? Bij Bruinsma Kantoor Efficiency bent u aan het juiste adres voor het ideale zit sta bureau!

Benieuwd naar ons assortiment en de mogelijkheden? Of, wilt u eens een zit-/sta bureau op proef?

Een bureau voor positieve en gezonde afwisseling

Het is algemeen bekend dat de afwisseling tussen zitten en staan bij de werkplek zeer gezond is. Vanwege de goede ergonomische eigenschappen van een zit/sta bureau zijn niet voor niets 90% van alle werkplekken in Scandinavië reeds voorzien van een zit-sta bureau en ook in Nederland gaat deze ontwikkeling keihard! Inmiddels is al meer dan 40% van de bedrijven positief tot zeer positief over het gebruik van zit-/sta werkplekken.

Wanneer u een zit-/sta oplossingen wilt toepassen in het bedrijf is het wel belangrijk dat de ervaringen positief zijn en dat werknemers positief gestimuleerd worden om te gaan staan! De oplossingen van Bruinsma helpen u hierbij.

  • Perfect weggewerkte kabels in zit- en stahouding.
  • Elektrische bediening en instelfunctie voor uw ideale hoogte.
  • Geruisloos veranderen tussen zitten en staan.

Kwaliteit zit-sta bureaus

Bruinsma Kantoor Efficiency heeft een ruime keuze aan zit-sta bureaus beschikbaar van verschillende Nederlandse en Europese topfabrikanten. Zo zijn Markant, VEPA en Dencon echte pioniers op het gebied van zittend en staand werken. Met onze huislijn kantoormeubelen kunnen wij u wellicht helpen wanneer u een minder hoog budget heeft. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wilt u graag eens proef zitten en -staan? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten!

Afspraak maken

Download ons gratis e-book over zit-sta bureaus

Lees hoe u productiviteit en gezondheid snel stimuleert!

De feiten liggen er: met een zit-sta bureau maakt u werknemers productiever. Hoe brengt u uw organisatie van kampioen zitten naar kampioen staan? Lees het in mijn E-Book

Auteur: Robin Spiekman