Een juiste zitergonomie is ons kostbaar!

Ergonomische bureaustoelen

Zorgen dat het goed zit

Iedere zitoplossing is op zichzelf uniek. Een breed spectrum van mogelijkheden voor vormgeving en inzetbaarheid, zodat aan bijna iedere voorkeur en iedere eis kan worden voldaan. Het is ook altijd een uitnodiging om weer even te gaan zitten. Comfortabel zitten. Aan het bureau, bij besprekingen of in lounges. De waarde van een goed design is zichtbaar, bij stoelen van Bruinsma is het ook merkbaar.

Leverancier van kwaliteit bureaustoelen

Een bureaustoel is iets dat u aanschaft voor een lange periode, in de meeste gevallen tot wel 10 jaar! Daarom zorgen wij dat wij u enkel bureaustoelen leveren van de beste fabrikanten die voldoen aan de geldende richtlijnen voor kwaliteit en ergonomie. Daarnaast vinden wij het fijn als de stoel zo duurzaam mogelijk geproduceerd wordt. Zo kan de Giroflex stoel voor 80% gerecycled worden en hebben we stoelen die van 60 PET-flessen zijn gemaakt. Omdat wij niet willen dat u fysieke klachten krijgt door uw kantoorwerk, zorgen wij dat de stoel volledig aan te passen is aan uw houding en mate van zitvlees.

Bekijk onze bureaustoelen ook in onze Bruinsmashop.

Goede zitergonomie is ons kostbaar

De kantoormens zit tot wel 80.000 uur van zijn werkleven op een bureaustoel. Bij een onjuiste zitergonomie wordt de wervelkolom ongelijkmatig belast, ontstaan er rugklachten en tot slot ziekmeldingen. Gemiddeld valt een medewerker per jaar 22 werkdagen uit als gevolg van rugklachten. Een goede bureaustoel en zithouding helpt u deze ziektegevallen deels te voorkomen. Samen met onze leveranciers doen we er alles voor dat onze bureaustoelen voldoen aan de strengste testcriteria op het gebied van zitergonomie.

Met de juiste zitergonomie levert uw bureaustoel geen rugklachten op. Stel uw bureaustoel hiervoor precies en individueel op uw bewegingsorgaan in. En, als u vervolgens nog vaker opstaat uit uw bureaustoel, omdat u bijvoorbeeld uw bureau even in sta-stand zet, doet u ook nog eens actief iets tegen rugklachten. Want wij willen dat u gezond blijft!

Bureaustoelen volgens richtlijnen (o.a. NPR 1813)

In Nederland heeft men inmiddels herkend dat de doorsnee Nederlander niet bestaat. Om die reden stelt de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR 1813 hoge eisen aan de verstelbaarheid en instelmogelijkheden van een bureaustoel. Bureaustoelen van Giroflex, Interstuhl en Viasit worden in de meeste gevallen zo ontworpen dat 95% van alle mensen erop kunnen plaats nemen en een goede zithouding kunnen aanhouden. Dat zit dus wel goed!

Wilt u graag samen de beste stoel zoeken voor uw lichaam? Kom kijken in onze showroom!

Maak een afspraak