Een juiste zitergonomie is ons kostbaar!

Ergonomische bureaustoelen

Zorgen dat het goed zit

Iedere bureaustoel is net zo uniek als de persoon die er gebruik van maakt. Een breed spectrum van mogelijkheden door inzetbaarheid en vormgeving zorgen er voor dat aan bijna iedere voorkeur en iedere eis kan worden voldaan. De opties om een stoel volledig naar de voorkeur van uw lichaam in te kunnen stellen zijn van groot belang. Een bureaustoel met een mooie uitstraling is zichtbaar, bij de bureaustoelen van Bruinsma is het ook merkbaar.

Leverancier van kwaliteit bureaustoelen

Een bureaustoel is iets dat u aanschaft voor een lange periode, in de meeste gevallen tot wel 10 jaar! Daarom zorgen wij dat wij u enkel bureaustoelen leveren van de beste fabrikanten die voldoen aan de geldende richtlijnen voor kwaliteit en ergonomie. Daarnaast geven wij de voorkeur aan bureaustoelen die zo duurzaam mogelijk geproduceerd worden. Zo kan de Giroflex stoel voor 80% gerecycled worden en hebben we stoelen die van 60 PET-flessen zijn gemaakt. Om te voorkomen dat u fysieke klachten krijgt, zorgen wij dat de stoel volledig aan te passen is aan uw houding en zitcomfort.

Bekijk onze bureaustoelen

Goede zitergonomie is ons kostbaar

De kantoormens zit tot wel 80.000 uur van zijn werkleven op een bureaustoel. Bij een onjuiste zitergonomie wordt de wervelkolom ongelijkmatig belast, ontstaan er rugklachten en tot slot ziekmeldingen. Gemiddeld valt een medewerker per jaar 22 werkdagen uit als gevolg van rugklachten. Een goede bureaustoel en zithouding helpt u deze ziektegevallen deels te voorkomen. Samen met onze leveranciers doen we er alles voor dat onze bureaustoelen voldoen aan de strengste testcriteria op het gebied van zitergonomie.

Met de juiste zitergonomie levert uw bureaustoel geen rugklachten op. Stel uw bureaustoel hiervoor precies en individueel op uw bewegingsorgaan in. En, als u vervolgens nog vaker opstaat uit uw bureaustoel, omdat u bijvoorbeeld uw bureau even in sta-stand zet, doet u ook nog eens actief iets tegen rugklachten. Want wij willen dat u gezond blijft!

Download ons gratis e-book over dynamisch werken

Lees hoe u productiviteit en gezondheid snel stimuleert!

De feiten liggen er: met een zit-sta bureau maakt u werknemers productiever. Hoe brengt u uw organisatie van kampioen zitten naar kampioen staan? Lees het in mijn E-Book

Auteur: Robin Spiekman

    Bureaustoelen volgens NPR 1813 richtlijnen

    In Nederland heeft men inmiddels herkend dat de doorsnee Nederlander niet bestaat. Om die reden stelt de Nederlandse praktijkrichtlijn NPR 1813 hoge eisen aan de verstelbaarheid en instelmogelijkheden van een bureaustoel. Bureaustoelen van Giroflex, Interstuhl en Viasit worden in de meeste gevallen zo ontworpen dat 95% van alle mensen erop kunnen plaats nemen en een goede zithouding kunnen aanhouden. Dat zit dus wel goed!

    Wilt u graag samen de beste stoel zoeken voor uw lichaam? Kom kijken in onze showroom!