Aeris bureastoelen en stahulpen

Een revolutie in zitten en staan op het werk

Met zitten is in de basis niets mis, maar met langdurig stil zitten wel. Kantoormedewerkers worden hierdoor minder productief, vermoeid en er ontstaat langzaam een gebrek aan concentratie. ook kan het zorgen voor vervelende rugklachten die leiden tot tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Om meer beweging tijdens de werkzaamheden te stimuleren zijn er verschillende mogelijkheden. Zit-/sta bureaus, kantoorfietsen of zitoplossingen met 3D ergonomie. De laatste is mogelijk met de revolutionaire producten van Aeris, een Duitse bedenker en fabrikant van oplossingen in zitergonomie.

Van zitweek naar actieve week

Een natuurlijke beweging tijdens het zitten werkt bevorderend voor het lichaam en geest. De in drie dimensies beweegbare bureaustoelen van Aeris maken deze bewegingen mogelijk. Elke stoel van Aeris vereist en zorgt voor bewegingen die intuïtief, spontaan en door jezelf bepaald zijn. Actief zitten. Op die manier wordt een 40-urige zitweek ineens een 40-urige actieve week.

Het effect voor u en het bedrijf?

  • Meer beweging
  • Betere prestaties
  • Een actieve voorkoming van verkeerde zithoudingen.

Zitinstructies door onze specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel perfect aangepast is aan uw lichaam en houding en dat uw bureauwerkplek hierop wordt aangepast. Onze houdingsexperts geven u bij het leveren van de reeds gemonteerde stoel graag een zitinstructieWilt u graag een bureaustoel bestellen of uw hele kantoor van nieuwe stoelen voorzien? Onze specialisten helpen u graag!

Advies aanvragen