Hoe veilig is uw bedrijfsnetwerk? Laat u hacken!

Vrijblijvende aanvraag

Onze security scan maakt alle risico's inzichtelijk

Bruinsma laat uw it-omgeving graag scannen door onafhankelijke IT security specialisten (ethisch hackers). Zo krijgt u een goed inzicht in de belangrijkste beveiligingsrisico's van uw bedrijfsomgeving. Door analyse van een ethisch hacker, krijgen we een goed beeld van de beveiliging van het bestaande netwerk en de kwaliteit van de genomen beveiligingsmaatregelen. Na een security scan krijgt u uiteraard uitgebreid inzicht in de valkuilen binnen uw organisatie en krijgt u handzame adviezen om deze risico's te verkleinen.

De testen kunnen zich o.a. richten op: fysieke toegang tot uw bedrijfsomgeving, social engineering, beveiliging van server- en patchruimtes, wachtwoordbeleid, externe toegang firewall (penetration testen), externe en BYOD devices, het beheer van administrator rechten, backup en retentie, anvirus, malware en GDPR compliancy.

Wat levert een cyberscan uw organisatie op?

  • Inzicht in de kwetsbaarheid van uw systemen in duidelijke taal
  • Heldere adviezen over de beveiligingsmogelijkheden van uw netwerk en software
  • Optimale beveiliging van uw klantgegevens en andere gevoelige data
  • Mogelijkheid om het advies te laten implementeren
  • Gratis informatiepakket voor meer bewustwording onder uw personeel
Test onze organisatie

Voorbeeldtest: pentesten

Pentesten (penetration test) geven u inzicht in de mate van kwetsbaarheid van uw computersystemen. De ethische hacker voert deze pentesten op drie niveaus uit:

Zonder voorkennis kijkt hij of hij het systeem binnen kan komen. Met een beperkte toegang via bijvoorbeeld een malware of phishing aanval onderzoekt hij welke data verkrijgbaar is. Via de broncode en andere informatie test hij uw systemen diepgaand. Omdat de mens in het systeem de zwakste schakel is, test hij uw systemen ook via Social Engineering. Vervolgens adviseren wij u samen over de perfecte beveiliging van uw omgeving.