3D ergonomie van Aeris. Revolutie in zitten en staan op het werk

Probeer Aeris producten

Bewegend zitten werkt goed voor gezondheid en rendement

Met zitten is in de basis niets mis, maar met langdurig stil zitten wel. Kantoormedewerkers worden hierdoor minder productief, vermoeid en er ontstaat langzaam een gebrek aan concentratie. ook kan het zorgen voor vervelende rugklachten die leiden tot tijdelijke of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Om meer beweging tijdens de werkzaamheden te stimuleren zijn er verschillende mogelijkheden. Zit-/sta bureau's, kantoorfietsen of zitoplossingen met 3D ergonomie. De laatste is mogelijk met de revolutionaire producten van Aeris, een Duitse bedenker en fabrikant van oplossingen in zitergonomie. 

Van zitweek naar actieve week

Een natuurlijke beweging tijdens het zitten werkt bevorderend voor het lichaam en geest. De in drie dimensies beweegbare bureaustoelen van Aeris maken deze bewegingen mogelijk. Elke stoel van Aeris vereist en zorgt voor bewegingen die intuïtief, spontaan en door jezelf bepaald zijn. Actief zitten. Op die manier wordt een 40-urige zitweek ineens een 40-urige actieve week.

Het effect voor u en het bedrijf?

  • Meer beweging
  • Betere prestaties
  • Een actieve voorkoming van verkeerde zithoudingen. 

Ontdek uw favoriete Aeris product

Proefzitten?

Bent u benieuwd naar de 3D ergonomie van Aeris en wilt u eens proefzitten? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom of bij u op locatie!

Klik hier

Drievoudig ergonomisch zitten

Om op je werkplek natuurlijk te bewegen moet je naar onconventionele oplossingen zoeken. Het beste voorbeeld hiervoor is het 3D-ergonomieconcept van Aeris. 3D ergonomie staat voor natuurlijke bewegingen van links naar rechts, voren naar achteren en boven of beneden (verend). Door deze bewegingen werkt u tijdens het zitten aan het verstevigen van uw rug, concentratie en gezondheid. Het geniale is dat de stoel de bewegingen van het lichaam volgt en niet andersom. Het vraagt van de gebruiker dus intuïtieve bewegingen, maar die gaan vanzelf!

Met de Aeris Oyo, Swopper, Muvman, 3Dee, Swoppster bureaustoelen werkt u aan een actieve zitomgeving. Bruinsma Kantoor Efficiency gelooft in een dynamische kantoorinrichting en daar horen deze producten zeker in thuis! Aeris is veelvuldig bekroond met awards en certificaten voor haar innovatieve zitoplossingen. 

Wordt u ook een tevreden be-zitter?

Advies aanvragen