"De Giroflex G64 stoel wordt bij ons al jarenlang de - Dit is 'm - stoel genoemd. Het is inmiddels niet meer bij te houden hoevaak bezoekers van onze showroom dit enthousiast roepen als ze in de stoel gaan zitten. Als het aan ons ligt verdwijnt deze stoel nooit meer uit de kantoren!"

Gerrit Zandman - Specialist zitoplossingen

Offerte aanvragen

Voelbaar juiste zithouding

Giroflex voorziet u van zitoplossingen waarbij ergonomie de centrale rol speelt tijdens de ontwikkeling. De voortdurende verandering van arbeidsomstandigheden en richtlijnen vragen een constante toetsing van de toegepaste ergonomische uitgangspunten bij het zittend werken. De ergonomische vooruitstrevendheid van Giroflex zorgt ervoor dat zij dag in, dag uit kritisch haar zitoplossingen bekijkt en nieuwe inzichten direct in haar zitoplossingen integreert die in een perfecte synthese van hoogwaardig handwerken en uiterst moderne productietechniek worden vervaardigd.

Zo ontstaan ze, de doordachte ergonomische bureaustoelen, die zijn afgestemd op de werkplek zoals we die tegenwoordig eisen.

Duurzame zitoplossingen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Giroflex duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd! 

  • Zuinig omgaan met hulpbronnen

  • Consequent materialen gebruiken zonder schadelijke stoffen

  • Duurzaam gebruik door langdurige zekerheid reserve-onderdelen

  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen

  • Mogelijkheid tot klimaatneutraal leveren middels CO2-compensatie

Montage en instructie door de specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel perfect aangepast is aan uw lichaam en houding en dat uw bureauwerkplek hierop wordt aangepast. Onze houdingsexperts geven u bij het leveren van de reeds gemonteerde stoel graag een zitinstructie! Wilt u graag een bureaustoel bestellen of uw hele kantoor van nieuwe stoelen voorzien? Onze specialisten helpen u graag!

Offerte aanvragen

Wij leveren de volgende Giroflex bureaustoelen: Giroflex 313, Giroflex 33, Giroflex 353, Giroflex 434, Giroflex 44, Giroflex 545, Giroflex 60, Giroflex 64, Giroflex 656, Giroflex 68. Daarnaast leveren wij alle andere zitoplossingen van Giroflex, bijvoorbeeld voor in uw ontvangstruimte of kantine. Benieuwd? Vraag onze specialisten!