Viasit

Viasit zitoplossingen zijn er in verschillende uitvoeringen. De Drumback is een perfecte stoel voor aan uw bureau, maar er zijn ook tal van stoelen en banken voor in uw directiekantoor, de ontvangstruimte, conferentiezalen, uw bedrijfslounge of stapelstoelen voor flexibele presentatieruimtes. De Duitse fabrikant Viasit leunt niet bepaald achterover. Al sinds 1980 innoveren zij op het gebied van zitgenot, in hun ogen de perfecte combinatie tussen design en ergonomie. Twee van de belangrijkste selectiecriteria van Bruinsma! Wilt u weten wat een Viasit stoel u te bieden heeft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Uitnodiging om te gaan zitten

Viasit heeft een zeer breed assortiment stoelen voor uw werkplek en kantoor. Het is áltijd een uitnodiging om op een Interstuhl bureaustoel te gaan zitten. Er zijn goede (bureau)stoelen verkrijgbaar in allerlei prijsklasses en uitvoeringen. Wij nodigen u uit in onze showroom om plaats te nemen in verschillende Viasit bureaustoelen. Wanneer u de stoelen bekijkt ziet u het oog voor design dat de ontwerpers van Viasit hebben. En, dat design gaat ook nog eens geweldig samen met de ergonomische aspecten van de stoel!

Bent u er na het bezoek aan onze showroom nog niet uit? Dan kunt u de stoel gerust een paar dagen op proef nemen.  

Duurzame zitoplossingen

Niet alleen zijn de zitoplossingen van Interstuhl duurzaam door de lange levensduur van de stoelen, ook zijn de stoelen nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd! 

  • Interstuhl zorgt voor een sluitende kringloop waarbij zo min mogelijk energie, menskracht en hulpbronnen verloren gaan.

  • Duurzaam gebruik door service voor verkoop te stellen. Onderhoud, APK en cleaning zijn zeer toegankelijk bij Bruinsma.

  • Cradle-to-cradle cyclus voor onderdelen en hergebruik van de stoel.

Montage en instructie door de specialist

Met alleen een goede bureaustoel bent u er nog niet. Een goede ergonomie is een samenspel tussen de verschillende middelen in uw kantoor. Het is daarom belangrijk dat de stoel perfect aangepast is aan uw lichaam en houding en dat uw bureauwerkplek hierop wordt aangepast. Onze houdingsexperts geven u bij het leveren van de reeds gemonteerde stoel graag een zitinstructie! Wilt u graag een bureaustoel bestellen of uw hele kantoor van nieuwe stoelen voorzien? Onze specialisten helpen u graag!

Offerte aanvragen