Item media

Huislijn kantoormeubilair

Wie veel tijd doorbrengt in dezelfde (kantoor-) ruimte, vindt het fijn als de dingen om hem of haar heen kloppen. Leuk werk en fijne collega's zijn natuurlijk belangrijke voorwaarden, maar wat te denken van een fijne sfeer, ergonomie en comfort? Dat wordt natuurlijk mede bepaald door de inrichting, het kantoormeubilair, de materialen en kleuren. Alle reden dus om daaraan veel aandacht te besteden. Alle reden om te kiezen voor de scherp geprijsde meubelen uit onze Huislijn. 

​Bent u op zoek naar ons Huislijn kantoormeubilair? Wij brengen graag een vrijblijvend advies uit!

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Huislijn kantoormeubelen?

Huislijn is ons aanbod kantoormeubilair voor werken, vergaderen, opbergen, zitten, ontvangen en sfeer in uw kantoorruimte. Wij kunnen met Huislijn tegen een scherpe prijs-/kwaliteitverhouding uw volledige kantooromgeving inrichten, ook wanneer u een dynamische werkomgeving wilt met bijvoorbeeld zit/sta oplossingen. 

Assortiment Huislijn kantoormeubelen

Bij Bruinsma Kantoor Efficiency kunt u terecht voor een ruim assortiment Huislijn kantoormeubelen en natuurlijk persoonlijke en vakkundige service. 

Wij leveren bijvoorbeeld Huislijn zit/sta bureau's, directiemeubilair, hanglampen, banken, accessoires, stoelen, tafels, stiltestoelen, schuifdeurkasten, akoestische middelen, ladeblokken en rolblokken uit o.a. de productseries Huislijn Project, Alfa, Delta, Huislijn Manager, Basic, Carré en Moda.

Offerte aanvragen

Benieuwd hoe uw kantoor eruit ziet met ons Huislijn kantoormeubilair?

Vraag een vrijblijvend advies aan en ontdek hoe mooi uw kantoor eruit gaat zien!

>> Advies aanvragen