Kantoorinrichters

Nog meer uitstraling in uw kantoor met onze projectstoffering en interieurbouw

Uw kantoor is uw visitekaartje. Het interieur is medebepalend voor het imago van uw organisatie, de uitstraling naar de markt en de indruk die uw bedrijf achterlaat op bestaande en potentiële klanten. Vanzelfsprekend speelt de keuze van de inrichting hierbij een cruciale rol. Met onze oplossingen bent u in staat een motiverende, inspirerende en veilige werkomgeving te creëren, waar o.a. rekening gehouden dient te worden met omgevingslawaai.

Voor elk kantoorinterieur heeft Bruinsma Kantoor Efficiency op maat gemaakt interieur, projectvloeren en raamdecoratie, of het nu gaat om een receptie, werkplek en bedrijfsrestaurant, of om intensief gebruikte ruimtes als gangen en liften. 

Offerte aanvragen

Projecttapijt

Projectvloeren moeten aan andere eisen voldoen dan een vloer dat in een doorsnee woning wordt gelegd. De projectvloer wordt over het algemeen veelvuldig belopen en bij een slechte kwaliteit projecttapijt is de vloer al snel weer aan vervanging toe. Om die reden wordt bijvoorbeeld projecttapijt ook van specifieke materialen vervaardigd, die sterkere eigenschappen hebben dan een standaard tapijt voor woningen. 

Functie
Projecttapijt en -vloeren hebben niet alleen een functie om de ondervloer te bedekken, maar dient ook om de uitstraling en de stijl van uw bedrijf te versterken. Naast de stijl en uitstraling is het comfort van projectstoffering natuurlijk ook belangrijk. Het moet prettig zijn om over een vloer te lopen.

Advies aanvragen

Eigenschappen

Aan projectvloeren worden hoge eisen gesteld. Een van de belangrijke eigenschappen van de vloer is de slijtvastheid. Het poolgewicht bepaalt de slijtvastheid van het tapijt, dat wordt uitgedrukt in het aantal garens per vierkante meter vloer. Daarnaast zijn de volgende punten van belang:

  • Slijtvastheid
  • Geluidsdempend vermogen
  • Isolerende werking
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • Brandveiligheid
  • Eenvoudig te reinigen en te onderhouden

Raamdecoratie

Wanneer raamdecoratie aan de binnenkant van het gebouw is aangebracht, spreekt men ook wel eens over binnenzonwering. In de projectstoffering is het belangrijk dat de producten brandvertragend zijn. De door Bruinsma Kantoor Efficiency gevoerde collectie stoffen die verwerkt worden in raamdecoratie bestaan uit het materiaal dat brandvertragend is.

Met raamdecoratie kan het licht, de sfeer en de akoestiek worden geregeld. Er is keuze uit rolgordijnen, lamellen, jaloezieën - aluminium of hout, plissé - enkele vouw , duette - dubbele vouw, vouwgordijnen, paneelgordijnen, linetshades, vitrage, gordijnen.

Advies aanvragen

Interieurbouw

Interieurbouw is bij Bruinsma een onderdeel van het totaalconcept dat wij aanbieden. Door goed naar u te luisteren en uw wensen te combineren met onze creativiteit, realiseren wij exclusieve interieurs in breedste zin van het woord. Balies, kantoorinrichtingen, bedrijfskantines en vergaderruimtes volledig op maat gemaakt en aangepast aan uw merkuitstraling. De meubelmakers en interieurbouwers van Bruinsma Kantoor Efficiency maken van uw dromen werkelijkheid en zorgen dat u een unieke uitstraling krijgt in uw bedrijfspand.

Maatwerk aanvragen