Meubilair voor productie- en werkomgevingen

Naast onze kantoormeubelen bieden we ook het beste werkplaats meubilair aan. Denk hierbij aan ergonomisch meubilair voor magazijnen, productieruimtes, ziekenhuizen, elektronische industrie en langdurig staand werk.

Het optimale rendement
De medewerkers in werkplaatsen zijn van essentieel belang voor elke onderneming. Echter wordt bij goed meubilair vaak vooral gekeken naar het kantoormeubilair. Maar het blijkt uit onderzoeken dat het ziekteverzuim in de industrie gemiddeld veel hoger ligt. Dit heeft niet te maken met de frequentie dat deze medewerkers ziek zijn, maar met de duur ervan. Met name bij mannelijke medewerkers heeft het langer uitvallen door ziekte voornamelijk te maken met fysieke klachten, zoals rugpijn. Daarom is het natuurlijk van essentieel belang dat een werkgever er alles aan doet om fysieke klachten te voorkomen. 

Daarnaast zorgt het gebruik van goed ergonomisch meubilair voor een verhoogde productiviteit. Hierdoor leveren medewerkers per jaar veel meer op voor de werkgever.

Contact opnemen

Expertise werkplaats meubilair


Om ervoor te zorgen dat u het juiste product ontvangt maken wij gebruik van de expertise van onze leveranciers. Mocht u met een vraagstuk zitten en u wilt advies over de beste oplossingen komen wij bij u langs om de werkplek te bekijken. Hierna zult u een passende oplossing geboden krijgen, eventueel door middel van een proefplaatsing.

U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor industriestoelen, cleanroom stoelen, PUR werkstoelen, Bimos stoelen, stakrukken, stalen kasten, hoogte verstelbare werktafels, inrichting op maat en Muvman factory stakrukken. 

Contact opnemen

Certificeringen

Voor laboratoria, cleanrooms en productieomgevingen zijn naast de ARBO normen ook kwaliteits- en veiligheidscertificeringen zeer belangrijk. De producten waarmee Bruinsma Kantoor Efficiency werkt voldoen aan deze normen zoals ESD certificering, Cleanroom certificeringen, DIN67788 certificering, etc.