Aangenaam, wij zijn Bruinsma Kantoor Efficiency

Maak een afspraak

Staat voor uw zaak!

Bruinsma, dé specialist met verstand van uw kantoor! Adviseur, begeleider, meedenker en totaalinrichter. We kennen het belang van een kantoor. Denk uw kantoor eens weg! Wij geloven dat een kantoor een gezonde, comfortabele en efficiënte werkomgeving mag zijn. Een omgeving die inspireert en die u met trots laat zien aan al uw relaties. Dat maakt ons ook trots! Jaarlijks helpen we honderden organisaties aan de nieuwe werkomgeving van hun dromen of zorgen we dat de werkomgeving net iets plezieriger wordt. Wij zijn specialist in document- en printoplossingen, ergonomisch kantoormeubilair, ICT en clouddiensten, kantoorartikelen en facilitaire producten. 

Het begon in 1997, toen Hotze Bruinsma na een achttienjarige ervaring in de branche besloot om een bedrijf te starten op het gebied van kantoorefficiency aan Stationsstraat 6 in Hardenberg. We begonnen klein, maar inmiddels zijn we gegroeid naar een groot team van specialisten. Specialisten die dagelijks klanten voorzien van het beste advies in alles voor uw kantoor. Dit doen we inmiddels niet alleen meer in Hardenberg, maar voor heel Noord-Oost Nederland! Sinds 17 juni 2011 zijn we gevestigd aan Stelling 10 in Hardenberg, waar we een showroom hebben van maar liefst 1500m2

Onze specialisten

Inmiddels bestaat het team van Bruinsma Kantoor Efficiency uit vijftien specialisten op het gebied van kantoor & ICT. Wilt u eens kennis maken met ons? Bezoek dan onze Showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg of bel ons op 0523-272121. Wij staan voor uw zaak!