Bruinsma Kantoor Efficiency

Al meer dan 20 jaar dé specialist in Kantoor & ICT

Maak een afspraak

Staat voor uw zaak!

Bruinsma, dé specialist met verstand van uw kantoor! Adviseur, begeleider, meedenker en totaalinrichter. We kennen het belang van een kantoor. Denk uw kantoor eens weg! Wij geloven dat een kantoor een gezonde, comfortabele en efficiënte werkomgeving mag zijn. Een omgeving die inspireert en die u met trots laat zien aan al uw relaties. Dat maakt ons ook trots! Jaarlijks helpen we honderden organisaties aan de nieuwe werkomgeving van hun dromen of zorgen we dat de werkomgeving net iets plezieriger wordt. Wij zijn specialist in document- en printoplossingen, ergonomisch kantoormeubilair, ICT en clouddiensten, kantoorartikelen en facilitaire producten. 

Onze leveranciers en partners

Bruinsma Kantoor Efficiency is partner en leverancier van verschillende Nederlandse, Europese en Wereldwijde topfabrikanten en dienstverleners. Hieronder ziet u een overzicht van onze partnerships

Onze specialisten

Inmiddels bestaat het team van Bruinsma Kantoor Efficiency uit vijftien specialisten op het gebied van Kantoor & ICT. Wilt u eens kennis maken met ons? Bezoek dan onze Showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg of bel ons op 0523-272121.