Vacature: Accountmanager Kantoor- en Projectinrichting

Bij Bruinsma vinden we dat een werkomgeving er toe doet! Een werkomgeving moet inspireren, verbinden en bovendien het welzijn van medewerkers verbeteren. Goed, ergonomisch en modern kantoormeubilair is daarvan een belangrijk onderdeel. Wij zijn op zoek naar een ondernemende dame of heer die deze inzichten voor organisaties kan vertalen naar mooie, passende concepten en hen dankzij persoonlijke adviezen laat profiteren van de beste werkplekken!

Een afwisselende combinatiefunctie

Wat het leuke aan deze commerciële en creatieve functie is? De afwisseling! Doordat je zowel een binnen- als buitendienst functie hebt, zal je zowel op ons kantoor en showroom in Hardenberg als op locatie bij uiteenlopende opdrachtgevers in de regio te vinden zijn. Om die reden zijn de werkzaamheden heel divers. Van het adviseren van een geschikte bureaustoel, het geven van ergonomisch zitadvies bij de klant, het visualiseren van moderne kantoorontwerpen, tot het volledig uitwerken van een projectinrichting voor een organisatie. Verder zal je je netwerk (B2B) in deze functie prima kunnen opbouwen en/of uitbreiden en veel nieuwe mensen leren kennen. Jij bent namelijk het toegankelijke type dat altijd mogelijkheden bij (nieuwe) klanten ziet en weet welke interessante wensen of projecten er op de planning staan. Kortom, wij bieden je een afwisselende functie waarin je als Accountmanager samen met je collega’s van het verkoopteam verantwoordelijk zal zijn voor:

  • Het geven van de beste adviezen;
  • Het verzorgen en opvolgen van klantvragen en offertes;
  • Het opbouwen en beheren van nieuwe en bestaande relaties;
  • Daarnaast natuurlijk het bedenken en uitwerken van mooie 2D en 3D kantoorontwerpen; hierbij let je op ergonomie, stijl, kleuren en praktische zaken.

Je werkplek

Bruinsma Kantoor Efficiency heeft inmiddels bijna 25 jaar ervaring in de markt van kantoormeubilair, maar dat kan best nog wat meer uitgedragen worden. Je komt te werken in een leuk bedrijf met collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Als Bruinsma Kantoor Efficiency zijn we een familiebedrijf met al meer dan 25 jaar ervaring in de markt van kantoormeubilair & ICT. We zijn een gevestigde naam in de regio en doen ons werk met veel plezier. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een nuchtere, professionele organisatie met ruim 20 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Wij leren je namelijk graag alles over ons vak en onze branche en staan daarnaast ook altijd open voor jouw inbreng en ideeën.

Onze verwachtingen en ons aanbod

Uiteraard verwachten we dat je commercieel en klantgericht bent ingesteld. Daarnaast ben je gedreven, creatief en een waardige gesprekspartner. Het geven van advies gaat je op geheel natuurlijke wijze af en je werkt graag zelfstandig. Van ons krijg je naast een contract met een passend salaris, een laptop, telefoon en eventueel een auto van de zaak. Ook bieden we je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om je eigen trajecten vorm te gaan geven.

Geïnteresseerd?

Is deze combinatiefunctie ècht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons voor vrijdag 18 maart weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsmakantoor.nl.