Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst

Bij Bruinsma Kantoor kunnen bedrijven terecht voor al hun kantoorbenodigdheden. We helpen klanten met een nieuwe kantoorinrichting, kantoorartikelen, facilitaire producten en printoplossingen.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste commercieel medewerker (binnendienst). Samen met je collega’s houd jij je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Het beantwoorden van klantvragen;
  • Orderbeheer;
  • Inkoop van kantoorbenodigdheden en facilitaire producten;
  • Het geven van (product)informatie;
  • Commerciële invulling geven aan de verkoop van kantoorbenodigdheden en facilitiare producten;
  • Meedenken in marketinguitingen en beheer van www.bruinsmashop.nl

Je werkomgeving

Bruinsma heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de markt van kantoorbenodigdheden, maar dat kan best nog wat meer uitgedragen worden. Je komt te werken in een mooi bedrijf met collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Als Bruinsma zijn we een gevestigde naam in de regio met al meer dan 25 jaar ervaring in de markt van Kantoor & ICT. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Wij leren je namelijk graag alles over ons vak en onze branche en staan daarnaast ook altijd open voor jouw inbreng en ideeën.

Onze verwachtingen en ons aanbod

Uiteraard verwachten we dat je commercieel en klantgericht bent ingesteld. Voor deze functie is het daarnaast belangrijk dat je goed overzicht bewaart en het prettig vindt om afwisseling te hebben. Van ons krijg je naast een contract met een passend salaris de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van minimaal 32 uur.

Geïnteresseerd?

Is deze functie écht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsmakantoor.nl.

Naam
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Max. bestandsgrootte: 1 GB.