Vacature: Medewerker Montage & Logistiek

Bij Bruinsma Kantoor kunnen bedrijven terecht voor al hun kantoorbenodigdheden. Van het ontwerp tot realisatie van een nieuwe kantoorinrichting tot het leveren van ergonomische kantoormeubelen, kantoorartikelen en printoplossingen.

Ter uitbreiding van ons teams zoeken wij een Medewerker Montage & Logistiek.

Een afwisselende functie

De afwisseling tussen de montageklussen en logistieke werkzaamheden zorgen ervoor dat je kennis maakt met alle producten en diensten die Bruinsma Kantoor te bieden heeft. Jouw baan zit vol afwisseling! Je houdt je bezig met de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Zelfstandig of in teamverband uitvoeren van (grote) montageklussen. Jij neemt hier de leiding en zorgt dat alles naar wens van de klant verloopt;
  • Beheren van de samenwerking met externe montagepartners;
  • Bewaken van de planning in samenspraak met de afdeling verkoop;
  • Ondersteunen bij dagelijkse logistieke taken rondom onze diverse productgroepen;
  • Zorgdragen voor een strak geordend magazijn;

Je werkomgeving

Je komt te werken in een mooi bedrijf met collega’s die iedere dag weer met plezier aan de slag gaan. Als Bruinsma zijn we een gevestigde naam in de regio met al meer dan 25 jaar ervaring in de markt van Kantoor & ICT. Kom je bij ons werken, dan kom je terecht in een professionele organisatie met ruim 25 betrokken collega’s die dagelijks voor iedereen klaar staan, ook voor jou! Wij leren je namelijk graag alles over ons vak en onze branche en staan daarnaast ook altijd open voor jouw inbreng en ideeën.

Onze verwachtingen en ons aanbod

Uiteraard verwachten we dat je klantgericht bent ingesteld. Daarnaast ben je goed in het bewaken van overzicht en ben je een harde werker. Van ons krijg je naast een contract met een passend salaris de ruimte voor je eigen inbreng en ideëen. Het is belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs B en voldoende technisch inzicht! Onze voorkeur gaat uit naar een fulltime dienstverband, maar parttime is ook bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Is deze functie écht iets voor jou, dan vernemen we dat graag! Laat ons zo snel mogelijk weten waarom je enthousiast bent over deze functie. Solliciteren kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen of door je gegevens te mailen naar Jorik van der Veen via het volgende e-mailadres: sollicitatie@bruinsmakantoor.nl.

Naam
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Max. bestandsgrootte: 1 GB.