Vacatures & Stageplaatsen

Ben jij de topper die we zoeken in één van onze vacatures? Solliciteer dan direct!

Ons team

Bruinsma Kantoor Efficiency groeit en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe mensen! Ook hebben wij iedere periode weer interessante stageplaatsen beschikbaar voor zowel commercie als de techniek. Houdt onze Facebook of Linkedin in de gaten om op de hoogte te blijven van onze vacatures. 

De drive van Bruinsma Kantoor Efficiency is betrouwbaarheid en betrokkenheid. We verkopen geen producten, maar oplossingen. Daarom hebben we een team van specialisten dat altijd beschikbaar is voor installatie, beheer, gebruikersvragen en het verhelpen van storingen. We stellen onze persoonlijke aanpak centraal: mensen doen immers zaken met mensen. Dat geldt intern en ook extern: we bouwen aan een strategisch partnerschap, waarbij onze klanten op ons kunnen rekenen door dik en dun.

Openstaande vacatures

Vragen over onze vacatures?

Mocht je vragen hebben over onze vacatures, dan kun je contact opnemen met Dhr. Jorik van der Veen op 0523-272121 of door te mailen naar sollicitatie@bruinsmakantoor.nl. Je vraag zal zo spoedig mogelijk beantwoord worden!

Na sollicitatie wordt je automatisch geïnformeerd over het ontvangst van je informatie. We proberen je tijdens de sollicitatieprocedure goed op de hoogte te houden. Mocht je tussendoor toch vragen hebben, schroom dan niet om contact op te nemen!