Private Cloud van Bruinsma ICT

Een van de mogelijkheden voor het werken in de cloud is het werken op basis van een private cloud. Een private cloud is een gevirtualiseerd alternatief voor uw servers op locatie. Simpel gezegd stellen wij opslag, infrastructuur en capaciteit beschikbaar om uw applicaties en servers op te draaien.

Een Private Cloud van Bruinsma ICT is geschikt voor kleine tot grote kantooromgevingen. Een Private Cloud van Bruinsma ICT biedt een aantal grote voordelen:

 • Volledig redundant platform
  Voor maximale betrouwbaarheid en continuïteit zijn alle componenten van het cloudplatform redundant opgezet. Hierdoor hebben hardwaredefecten van netwerkcomponenten, hypervisors, opslagsystemen of beheersystemen slechts minimaal impact op uw virtual server. In geval van een hardwaredefect start het gebruikte cloudplatform uw server direct op een andere machine opnieuw op, zonder menselijke tussenkomst. Zo is uw bedrijf gegarandeerd van ten minste 99,9% uptime.
 • Supersnelle omgeving
  De private cloud omgevingen van Bruinsma zijn ingericht met slimme technieken als dedicated SSD Storage en de nieuwste Windows Server software, voor ultieme prestaties.
 • Behoud uw vrijheid
  Een VPS wordt volledig op maat gebouwd en ingericht. Hierdoor kan uw nieuwe serveromgeving echt aan uw eisen en wensen voldoen. Vervolgens wordt uw private cloud door de engineers van Bruinsma beheerd, zo bent u voor 99,9% gegarandeerd van een werkende omgeving en is uw omgeving altijd up-to-date.
 • Uw data altijd veilig met de beste security
  We slaan uw data dubbel op, in gescheiden datacentra voor gegarandeerde redundantie – met opslag op enterpriseniveau en baanbrekende technologie.
 • Support door VMWare en Microsoft Certified professionals
  De IT Engineers van Bruinsma ICT zijn opgeleid / gecertificeerd volgens de laatste standaard van VMWare Virtualization Professional en Microsoft Server 2016 / 2019.

Zoekt u een betrouwbare Private Cloud?

Elke migratie naar de cloud is maatwerk, maar ziet er in de regel als volgt uit. In het voortraject van de migratie naar de cloud bespreken we de technische vertaling van de wensen van uw bedrijf. Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan is het belangrijk dat zaken goed op papier zijn vastgelegd. Helderheid over garanties, kosten en duur van het project zijn niet alleen voor u, maar ook voor ons erg belangrijk. Daarom gaan onze specialisten graag met u aan tafel. Interesse? Neem contact met ons op!

Contact opnemen