Systeembeheer voor uw ICT

Uw organisatie is afhankelijk van de ICT-omgeving en u wilt gewoon dat het werkt! U bent geen uitzondering, maar de standaard, want iedere organisatie vraagt dit. Voor een constant werkende omgeving is modern systeembeheer nodig. Niet reactief, maar proactief systeembeheer. Door modern systeembeheer toe te passen, kan beschikbaarheid van de ICT geborgd worden. Dit doet Bruinsma ICT middels slimme diensten en tools die uw ICT 24/7 bewaken, updaten en monitoren.

Modern systeembeheer: betalen voor wanneer het goed gaat

Bruinsma ICT is als Managed Service Provider dagelijks bezig met het uitvoeren van modern systeembeheer. In relatie tot het traditionele systeembeheer is er een aantal belangrijke verschillen: door slimme tools te gebruiken zijn wij continue op de hoogte en in controle over de ICT omgeving van onze klanten, zijn de kosten voor uw ICT omgeving vast en voorspelbaar en betaalt u ons alleen nog voor de momenten dat het goed gaat en niet meer in het geval van verstoringen of andere incidenten. Bij modern systeembeheer hoort ook innovatie en het vormen van visie van uw organisatie, dat doen wij graag!

Zoekt u een systeembeheer partner?

Een goed werkend ICT systeem is onontbeerlijk, maar elke organisatie is anders. Daarom bekijken wij in een persoonlijk gesprek welke oplossing het beste past bij u.

Wij kunnen u het volledige systeembeheer uit handen nemen, maar ook in samenwerking met uw eigen IT mensen uw systeem beheren. Daarbij werken wij vaak op afstand vanuit ons kantoor te Hardenberg, maar als de nood aan de man is staan we razendsnel bij u op de stoep. Dat is het voordeel van een regionale partner: snel, betrokken en dichtbij!