Hoe een ergonomisch bureau uw werkdag gaat verbeteren

Zittend werken is niet per definitie slecht voor u, maar wanneer u enkel zit tijdens uw werkzaamheden, kan dit wel vervelende gevolgen hebben. Hierdoor is het aan te raden om af te wisselen tussen staand en zittend werken. Hiermee wordt de kans op fysieke klachten namelijk verminderd, terwijl uw concentratie en motivatie worden verbeterd. Deze verbeterde concentratie en motivatie resulteert in een drastische verhoging van de productiviteit. Dit zorgt ervoor dat u uw ergonomische bureau binnen een paar maanden al kan terugverdienen. Benieuwd naar de berekening? Download ons e-book om te ondervinden hoe snel u uw investering terugverdiend heeft!

Onze bureau partners

Wij zijn trotste partner van een aantal zeer innovatieve meubelproducenten. Deze partnerschappen zorgen ervoor dat wij iedere gewenste aanpassing kunnen doorvoeren, waardoor uw vernieuwde kantoorinrichting altijd in de smaak valt. Onze partners zijn hiernaast allen innoverend volgens eigen manieren. Neem bijvoorbeeld de schitterende Deense designs van Dencon of de unieke prijs/kwaliteit verhouding van Huislijn. Wilt u meer weten over de voordelen welke onze partners te bieden hebben? Klik op een van onderstaande afbeeldingen om meer te weten te komen!

Heeft u liever advies van een expert?

Onze specialisten gaan graag met u kijken welk ergonomische bureau voor u de meeste voordelen biedt. Vul het contactformulier in of neem zelf direct contact op zodat u gegarandeerd de juiste keuze maakt!

Onze contactgegevens
Item media