Het belang van een goede bureaustoel

Een fulltime kantoormedewerker kan tijdens haar leven onvoorstelbaar lang op een bureaustoel zitten, waardoor het belang van een goede ondersteuning niet onderschat mag worden. Een bureaustoel welke u niet goed ondersteunt, zorgt namelijk voor een slechte zithouding, waardoor u fysieke klachten kan oplopen. Deze fysieke klachten zijn vaak niet zomaar te verhelpen wanneer ze opspelen, maar zijn dus wél relatief gemakkelijk te voorkomen. Naast het voorkomen van fysieke klachten, zorgt een passende bureaustoel ook voor verbeterd werkcomfort en een verhoogde productiviteit. Deze verhoogde productiviteit zorgt ervoor dat uw investering in een bureaustoel winstgevend gaat worden!

Onze partners

Wij zijn partner van een aantal van de meest innovatieve meubelproducenten in de markt en hier zijn wij trots op. Onze partnerschappen zorgen ervoor dat wij iedere gewenste aanpassing kunnen doorvoeren, zodat u altijd uw favoriete samenstelling kan ontvangen. Ieder van onze partners heeft haar eigen onderscheidende factoren, zoals de unieke zit- en sta ondersteuningen van Aeris of de onbetwiste kwaliteit van Giroflex. Wilt u meer leren over de voordelen welke onze partners te bieden hebben? Klik op een van de onderstaande afbeeldingen!

Maar welke bureaustoel heb ik nodig?

Een fijne stoel uitkiezen klinkt makkelijk, maar is soms lastiger dan het lijkt. U wilt namelijk een stoel welke fijn zit, maar toch wordt onbewust snel naar stijl en vormgeving gekeken. Hierdoor kiest u mogelijk een bureaustoel welke niet bij uw lichaam past. Om dit te voorkomen is het verstandig om uw nieuwe bureaustoel uit te proberen voor aanschaf en dit is bij ons altijd mogelijk. Kom langs in onze showroom en vindt de bureaustoel welke u het beste ondersteunt! Laat u even weten wanneer u langskomt?