Ergonomische bureaus

Bruinsma Kantoor Efficiency is al meer dan 20 jaar leverancier van ergonomische bureaus. Waar vroeger met name gebruik werd gemaakt van bureaus die aan waren te passen aan de lengte van de gebruiker is dit tegenwoordig minimaal een zit-sta bureau. Een zit-sta bureau zorgt ervoor dat de werkplek optimaal aangepast kan worden aan de gebruiker. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren over de verschillende zit-sta bureaus.

Single werkplek

De 1-persoons werplekken zijn geschikte werkplekken voor zowel op kantoor als thuis. Door ons ruime aanbod in 1-persoons zit-sta bureaus hebben wij voor ieder persoon een geschikte werkplek.

U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen voorzien van het beste advies voor een zit-sta bureau.

Single werkplekken

Duo werkplek

Onze Duo bureaus zorgen voor optimaal gebruik van de ruimte. De opstelling van de Duo bureaus zorgen ervoor dat twee werkplekken zo dicht mogelijk tegen elkaar aan geplaatst worden, waarbij de werkplekken worden afgescheiden door een akoestische tussenwand. Ideaal om de kantoorruimte zo efficiënt mogelijk in te delen.

Duo werkplekken

MAX werkplek

Een MAX werkplek is eenvoudig te transformeren van een comfortabel zit bureau naar een actieve sta werkplek. De razendsnelle verstelbaarheid van het werkblad en eenvoudige bediening maakt afwisselend zittend en staand werken eenvoudig en aantrekkelijk. Met Max kan het aantal zituren per dag van kantoorpersoneel flink worden verminderd.

MAX werkplekken

Vierpersoons werkplek

Vierpersoons werkplekken zijn een perfecte oplossing om zo goed mogelijk gebruik te maken van de ruimte in uw kantoor. Door gebruik te maken van akoestische tussenwanden is het mogelijk om een werkplek volledig af te scheiden van de omgeving.

Vierpersoons werkplekken