Staat voor uw zaak!

Bruinsma Kantoor Efficiency is al sinds 1997 actief op de markt als partner voor fysieke en digitale werkomgevingen. Wij werken vanuit ons kantoor aan Stelling 10 in Hardenberg met een team van 22 personen. Denk uw kantoor of werkplek eens weg!

Totaalleverancier voor uw kantoor

Bruinsma Kantoor Efficiency onderscheidt zich door een totaalleverancier te zijn op het gebied van kantoor & ICT voor bedrijven van MKB tot grootzakelijk. Doordat alle disciplines in eigen beheer zijn, kan Bruinsma haar klanten snel van dienst zijn. De producten en diensten van Bruinsma Kantoor Efficiency zijn opgedeeld in vier hoofdgroepen: kantoorartikelen en facilitaire producten, document- en printoplossingen, ergonomisch kantoormeubilair en ICT dienstverlening.

Bruinsma ICT

Bruinsma ICT is een ICT dienstverlener met een sterke focus op Microsoft server-omgevingen, publieke cloud, datacenters, beveiliging en continuïteit. We hebben een team van deskundige ICT engineers die zowel op afstand als op locatie project- en beheerswerkzaamheden uitvoeren.

Steeds meer bedrijven vragen een volledige ontzorging als het gaat om ICT. De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan wellicht ook voor uw bedrijf wel heel erg snel. Als ICT dienstverlener zorgen wij ervoor dat uw bedrijf focus kan houden op uw core business, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw ICT-omgeving en de daarbij horende continuïteit van processen. Een dag stil staan is simpelweg funest voor veel bedrijven!

Onze specialisten

Wilt u eens kennis maken met ons? Bezoek dan onze Showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg of bel ons op 0523-272121.

    Wilt u graag eens kennis maken? Laat uw gegevens achter!