Wij zijn Bruinsma

en wij zijn uw partner in fysieke en digitale werkomgevingen. Wij bieden comfort door onze ergonomische meubelen en zekerheid door onze veilige digitale werkomgevingen en razendsnelle support. Dit zorgt ervoor dat u het plezier in uw werk behoudt, waardoor u actief en gemotiveerd blijft gedurende de werkdag. Hierdoor wordt uw werk een plezierige onderbreking van de vrije tijd.

U kunt bij ons terecht voor al uw kantoorbenodigdheden. Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting, kantoorartikelen, ICT-ondersteuning of een printoplossing? Als partner helpen wij u graag met een oplossing die bij uw organisatie past. Benieuwd hoe dit eruitziet? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd hoe wij uw werkomgeving zullen inrichten?

Wij zijn al sinds 1997 de grootste partner in Hardenberg en omstreken voor fysieke en digitale werkomgevingen. In deze tijd hebben wij honderden bedrijven mogen ondersteunen en kantoren mogen inrichten. Onze betrokkenheid en manier van werken wordt bij ieder project weer gewaardeerd. Neem contact op met een van onze specialisten, zodat ook u de werkdag start en eindigt met een glimlach!

Onze contactgegevens

Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken hoe we voor u een plezierige werkomgeving kunnen creëren. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

Telefonisch: 0523 272 121
Mail: info@bruinsmakantoor.nl

Showroom

Heeft u liever een persoonlijk gesprek? U bent iedere werkdag van harte welkom in onze showroom aan de Stelling 10 in Hardenberg. Wij openen iedere werkdag om 08:30 en sluiten om 17:30. Laat u weten wanneer u langskomt?