Projectinrichting Compass Transport

Compass Transport uit Hardenberg vroeg ons in 2021 om een voorstel te maken voor het nieuw te bouwen pand op het industrieterrein Broeklanden. Een aantal van de wensen waren duurzame producten, moderne maar huiselijke uitstraling en vooral ook ergonomische werkplekken.


3D voorstel

We zijn met alle wensen aan de slag gegaan en hebben uiteindelijk alles verwerkt in een digitaal voorstel. Voor de werkplekken hebben we gekozen voor 100% Nederlandse werkplekken van Vepa uit Hoogeveen. De elektrisch verstelbare zit-sta duo bureaus zijn uitgevoerd met een moderne grafiet metallic epoxy kleur op de metalen frames en een warme robuust vuren decor voor de bureaubladen.
Voor de herkenning wilde Compass Transport graag een mooie blauwe kleur op de gestoffeerde akoestische tussenwanden.
Tussen de werkplekken wenste de klant een special op maat gemaakte combinatie van een ladenblok met een open houten unit erbovenop.
Dit werd uiteindelijk onze 3D schets.

En hierbij het uiteindelijke resultaat, waarbij het kantoor verder ook voorzien is van mooie schuifdeurkasten in dezelfde kleurstelling, afgemaakt met plantenbakken erbovenop; gevuld met onderhoudsvrije echt mummieplanten.


Kantines

Het nieuwe pand beschikt over twee ontspanningsruimtes waar wij tevens een inrichtingsvoorstel voor mochten maken. Nadat we met Compass Transport de keuzes hadden gemaakt over de stijl en soorten meubelen zijn we ook hiermee aan de slag gegaan om dit te verwerken in een 3D voorstel.

Voor de stof van de gekleurde banken en stoelen/krukken hebben we gekozen voor Maglia. Dit is een kunstleer met de uitstraling van een prachtige stof.
Voor de overige krukken is een prachtige ‘vintage’ bruine kunstleer gekozen die weer een totale andere sfeer ademt.
Afgemaakt met de interieurbouw onderdelen zijn deze beide ruimtes een lust voor het oog!


Directiekantoor

Ook voor de werkplekken op de eerste verdieping hebben we een 3D ontwerp gemaakt, gebaseerd op de wensen van Compass Transport. Er moeten 3 robuuste bureaus komen in een soort ‘cirkel’ opstelling.
De bureaus zijn op maat gemaakt met een verdikt werkblad dat aan één zijde van het bureau verder over de zijwang uitsteekt, om zodoende een groot werkblad te creëren.

DÉ TAFEL

In dit kantoor moest sowieso ruimte worden gemaakt voor ‘dé tafel’. Een tafel uit het vorige pand moest per sé mee omdat deze tafel geluk bracht, omdat hieraan al veel mooie deals waren beklonken.

De inrichting van de rest van dit kantoor is daarom dus afgestemd op de kleuren van deze gelukstafel!


Alle foto’s nog een keer op een rij